NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem H2 - Stekene

Gisterenavond speelde onze 2de herenploeg tegen Stekene. Er stond veel op het spel, er moest namelijk gewonnen worden om nog een goede kans te maken om kampioen te spelen. Bij een gelijkspel moest Stekene één van hun volgende twee matchen gaan verliezen, bij een verlies voor ons was het gedaan.
We begonnen met de dubbels, zoals altijd. Jan en ikzelf speelden tegen Ruben en Toon. Onderschatting van de tegenstander en matig spel van ons, vooral in de 2de set, zorgde voor een verlies in 2 sets. Ondertussen wisten Roel en Glenn hun dubbel wel te winnen, ook in 2 sets. Jan en Glenn speelden dan de 2de dubbel. Ze wonnen nog de 1ste set, maar de 2de en 3de glipten uit hun handen. Roel en ik wisten wel te winnen van Toon en Ruben. Gevolg, 2-2 na de dubbels. We hadden op meer gehoopt.
Cedric speelde dan zijn enkel tegen Ruben en had weinig problemen met hem. Winst in 2sets was het gevolg. Glenn had ook weinig problemen met Jacques en maakte het af in twee wel heel korte setjes. Er moest dus nog 1 enkel gewonnen worden. Jan slaagde daar alvast niet in. Hij verloor in 2 sets en zorgde ervoor dat zijn tegenstander weer B2 wordt en dan hij zelf moet uitkijken om geen klassement te zakken. Roel besloot er een thriller van te maken tegen, de niet zo sportieve, Jan. Roel verloor de 1ste set, maar won dan weer de 2de. In de 3de had hij constant een voorsprong, tot op het einde. Roel begon kleine foutjes te maken, de zenuwen sloegen toe, en de voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en hij liet de 3de set gaan. Jan won die met 21-17. Het werd dus 4-4.
Als we nog kampioen willen spelen, moeten wij nog winnen van Mintons, wat niet makkelijk zal zijn, en moet Stekene nog een serieuze steek laten vallen tegen ofwel Beveren ofwel Evergem, maar eigenlijk mogen we daar onze hoop niet op stellen.
We hebben de pech gehad van gekwetsten, ik had klierkoorts in het begin van het seizoen, Roel sukkelde weer met de schouder, Glenn speelde zijn schouder tweemaal uit de kom, Matthias sloeg zijn voet om op de vorige competitiewedstrijd, en Jan komt juist terug uit 2 jaar blessure. En iedereen van de ploeg heeft een paar matchen verloren die eigenlijk hadden gewonnen moeten worden. Dit alles zorgt ervoor dat we heel waarschijnlijk geen kampioen zullen spelen. En we zullen weer alles op volgend seizoen zetten en hopen dat we dan eens een blessurevrij jaar krijgen.

0 reacties: