NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem H2 - Drive H3

Gisteren speelde de 2de herenploeg tegen Drive. Over Glenn bestonden een aantal twijfels omwille van zijn schouder, maar hij speelde toch mee, waardoor we dus voltallig waren. Drive daarentegen kwam met een verzwakte ploeg aan de start. Zij speelden met 3 C1's en een C2.
We begonnen met de dubbels. Jan en mezelf speelden aan wandeltempo tegen Bart en Wayan en we wonnen nog ook. Matthias en Roel speelden Matthias en Sam en hun doel was eindelijk hun eerste dubbel van de competitie te winnen. En daarin lukten ze in 2 sets. Daarna speelden Roel en ik terug tegen Wayan en Bart. Roel had er veel zin in, er werd minder gewandeld en winst in 2 korte sets was dus het gevolg. Matthias en Glenn hadden iets meer problemen met Sam en Matthias, maar wonnen toch in 3 sets. 4-0 na de dubbels dus, het zag er goed uit.
Ik speelde tegen Wayan. Aangezien ik nog een gemengd daarna moest spelen, had ik geen zin om veel energie te verspillen. Verlies met 6 en 5 was het zware verdict voor Wayan. Jan verloor tegen Matthias in 2 sets en Glenn won dan weer in 2 sets tegen Bart. Matthias speelde de laatste enkel tegen Sam en besloot dat hij er een leuke match van wou maken die ook voor zijn tegenstander leuk was. Hij won wel in 2 sets, maar het duurde even.
Onze ploeg won dus met 7-1 tegen de buren van Drive. Zo blijven we op koers om de titel te kunnen binnenrijven. Voorwaarde is wel dat we alles winnen. Nu woensdag moeten we naar Evergem, en op 12 maart komt de leider, Stekene met 1 punt voorsprong, naar ons.

0 reacties: