NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem H2 sluit seizoen winnend af

Oudegem H2 speelde deze middag om 1u de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Mintons. Er moest gewonnen worden om nog een miniem waterkansje te hebben op winst in het kampioenschap.
De eerste dubbel werd verloren op domme wijze door Jan en mezelf in 3 sets. Roel en Glenn wisten hun dubbel wel winnend af te sluiten. Daarna wonnen Jan en Glenn hun dubbel ook en Roel en ik wonnen de onze.
Jan verloor zijn enkel tegen een C1 en wordt heel waarschijnlijk weer B2. Glenn won overtuigend van zijn tegenstander en Roel volgde zijn voorbeeld. Alleen Cedric zorgde voor een valse noot door iets te zelfzeker op het terrein te staan en te verliezen in 3 sets.
Winst met 3-5 was wel het gevolg en bijgevolg hebben we dus nog een kansje om kampioen te worden, maar dit alleen op voorwaarde dat Stekene nog serieus wat punten verliest.
Na de competitiewedstrijd zijn we met de ploeg en Lieve het einde van het seizoen nog gaan vieren door een etentje, wat wel zorgde voor een mooie afsluiter en menige onvergetelijke momenten en uitspraken.
Het was een beetje een wisselvallig en blessurevol seizoen en we hopen op het beste voor volgend jaar, maar we hebben ons toch geamuseerd.

0 reacties: