NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Resultaten Buggenhout, vervolg

Zoals jullie hier al konden lezen haalde Nele Guns de finale van het dames enkel D. In diezelfde discipline verloor Natasja de kwartfinale van Gwendolyn. Slecht nieuws voor Gwendolyn. Zij blesseerde zich zondagavond op competitie en is weken out met een spierblessure. Paul en Natalie verloren in de eerste ronde van het gemengd dubbel D.

In de C2 reeks konden onze aanwezige dames geen potten meer breken. Zowel Lien als Isabel verloren hun kwartfinale. In het gemengd konden Eddy en Rosita Bracke en Jan en Nele de halve finale bereiken. Isabel en haar partner Hans Van den Brande verloren in de kwartfinale nipt van de latere finalist.

In het gemengd dubbel C1 konden Isabel en Dirk Bondroit één ronde overleven. Roel en Nathalie verloren in het gemengd dubbel B2 in de eerste ronde. Nathalie verloor in de kwartfinale van het dames enkel B2 van de latere winnares Joke D'hondt.

Samen met Joke D'hondt won Nathalie op zaterdag het dames dubbel B2. Onze balans bleef zo steken op één overwinning en één finaleplaats.

0 reacties: