NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Van onder het stof gehaald

Oudegem 3G speelde een tientaldagen geleden op het veld van Lokerse. Het verslagje van Veerle ging even verloren in de mails maar nu is het weer terecht:

Vol overgave trokken we naar Lokerse voor onze voorlaatste match.

We waren er klaar voor: racketten gechecked, ingelopen sportschoenen en uiteraard onze optimale ploegsfeer. Al zeggen we het zelf: we stonden op scherp.

Dit werd meteen bewezen in onze eerste match. Sylvie en Veerle, beiden C2, stonden aardig hun vrouwtje en speelden een spannende driesetter (19-21; 21-16; 21-19) tegen Joke D’Hont en Karin De Kerpel. Dat ze uiteindelijk toch de duimen moesten leggen tegen deze sterke dames (toch een C1 en een B1) deed er minder toe.

De enkels stonden immers nog op het programma.

Veerle versloeg Sabine Van Hecke (10-21; 14-21). Kwetsuren aan de enkel verhinderden deze Lokerse dame echter van het spelen van de mix.

Sylvie had de zwaarste match op het programma: Joke D’Hont. Na een eerste verkennende set (21-5) haalde ze alle trucjes boven en behaalde toch een mooie 20-22. Niet gewonnen maar enorm trots.

De mannen speelden hun matchen dan weer zeer tactisch: alles werd ingezet op de enkels. Het kwam er dus op aan in de dubbel zoveel mogelijk energie te sparen. 21-7; 21-11 verscheen op het scorebord. Het sluwe denkwerk van de twee heren leverde een mooie strijd op tussen Koen en Jo Gyselinck (22-20; 21-12) en een driesetter tussen Chris en Steven Oste (21-11; 16-21; 21-9).

Het zware weekend hield de 2 heren echter van de overwinning.

Al die tactische zetten hadden Koen nog niet echt een grote buit opgeleverd. Toch rook het in Lokerse naar een overwinning voor Mr. Baeyens. Zijn adrenalinepeil schoot de hoogte in tijdens de mix met Sylvie. Zelfs een B2 kon hem niet meer tegenhouden. Met een prachtig resultaat als gevolg: 16-21; 21-16; 16-21.

0 reacties: