NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

driesetterfestival tegen Sint Job

Oudegem 1H nam het op tegen de sympathieke ploeg uit het Antwerpse Sint Job. Voor de voorlaatste keer dit seizoen werden alle registers opengetrokken om te zorgen voor een stunt. Dit moest nog altijd zonder Glenn gebeuren, die nog even in de lappenmand ligt.

Gert en Bart speelden een leuke wedstrijd tegen Patrick en Peter. De eerste set werd met 22-24 verloren, de tweede werd vrij vlot gewonnen. In de derde konden Gert en Bart nooit volledig herstellen van de achterstand opgelopen in het begin van de set. Bjorn en Cedric speelden verdienstelijk tegen Jeroen en Steven maar konden geen aanspraak maken op de winst. Cedric en Bart maakten er in hun dubbel ook een spannende pot badminton van. Verlies met 19-21 in de eerste set en winst met 21-19 in de tweede. In de derde set namen Bart en Cé een voorsprong en gaven deze niet meer weg. Het eerste puntje was binnen. Met agressief badminton konden Gert en Bjorn de eerste set binnenhalen tegen de broers Brugman. Het technisch en tactisch sterke duo paste zijn spel aan en Gert kwam niet aan aanvallen toe. Verlies in drie sets.

Met een 1-3 achterstand na de dubbels zag het er niet zo goed uit. We leefden echter op hoop. De cap gaf ons in alle wedstrijden winstkansen. Bart en Bjorn begonnen eraan. Beiden verloren in de eerste set. En ook beiden herpakten zich in set twee. De derde set zou alweer beslissing gaan brengen. Bjorn vocht voor wat hij waard was tegen Stijn maar kwam aan de finish twee puntjes te kort. Bart kon ook niet winnen tegen de sterk spelende Peter. Winst zat er niet meer in. Toch bleef de vechtlust in de twee resterende enkels in tact. Gert speelde tegen marathon man Patrick. Het werd een close game tot een 11-10 score in de derde set. Veel kleine foutjes van Gert zorgden dat Patrick de wedstrijd winnend kon afsluiten. Cedric besloot zijn vermoeiend weekend nog langer te maken door een driesetter te spelen tegen Steven. Jammer genoeg voor Cedric kon hij zijn weekend niet in schoonheid afsluiten.

Ongetwijfeld was dit één van onze leukere matchen van het seizoen. Veel evenwichtige wedstrijden waarin Sint Job meestal net iets beter bleek. Voor de cijferfreaks. De eindstand was 1-7 / 8-15 / 407-461!