NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Mooie prestaties van thuisspelers op Ros Beiaard Badminton Cup

Op de Ros Beiaard badminton Cup leverden onze clubspelers diverse mooie prestaties. Dit resulteerde in een pak ereplaatsen en één overwinning.

Voor die overwinning zorgden Natasja en Natalie in het dames dubbel D. In de C2 reeks werden de mooiste prestaties neergezet. Chris behaalde samen met Koen een mooie finaleplaats in het dubbel C2. Ook in het gemengd bereikte Chris samen met Veerle Smet de finale. Om deze finale te bereiken moesten ze eerst voorbij onze Eddy Kroket en Nele Kusener. In het dames dubbel behaalde Isabel samen met Annick Meulebroek. In de halve finale wonnen ze nipt van Veerle en Nele.

In de C1 reeks zorgde An voor een mooie prestatie in het gemengd dubbel. Pas in de finale kwamen zij hun meerdere tegen. In de B2 reeks brak er niemand potten. Opmerkelijke prestaties waren er dan weer wel in de B1 reeks. Bart wist hier na zeer mooie prestaties de halve finale te bereiken. Hij versloeg oa het tweede reekshoofd Robin Van Landeghem. In die halve finale ging hij onderuit met 21-17 in de derde set tegen de latere winnaar, Matthias Van Gastel. In het dubbelspel bereikte Bart samen met Cedric eveneens de halve finale. In de 1/8e finale versloegen ze het tweede reekshoofd. In de halve finale was een Engels koppel te sterk.

Hopelijk kan onze club deze prestaties volgend seizoen nog overtreffen. Met een nog grotere deelname van eigen clubleden moet dit zeker lukken.

3 reacties:

Patrick zei

En welke club heeft er nu eigenlijk de Ros Beiaard Cup gewonnen?

Roel zei

Velo Zundert, een Nederlandse club, voor Almere (NED) en Pluimplukkers uit Gentbrugge.

Anoniem zei

en komt er een algemene uitslag online van de ros beiaard badm cup ? :)