NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Verlichting sporthal Oudegem

Iedereen weet ondertussen al dat de verlichting van de sporthal in Oudegem aan vervanging toe is. Al enkele maanden zijn er verschillende lichtarmaturen stuk. Afgelopen maandag viel ook de verlichting boven het linkse veld van de sporthal weg. Dit is het terrein waar het bij regenweer al jarenlang binnendruppelt. Daarom zal vermoedelijk dit terrein tijdens de maand augustus niet of nauwelijks bespeelbaar zijn.

Dat de verlichting meer is dan alleen maar wat lichtbakken ophangen werd ons al verschillende malen duidelijk gemaakt. Toch zijn wij als club absoluut niet tevreden dat er zo lang gewacht wordt met het vervangen van de lichten. Je moet weten de nieuwe verlichting ligt al klaar van januari. Maandag werd er door de concierge zelfs een brandgeur waargenomen toen verlichting de geest gaf. Niemand trok duidelijk lessen uit het inferno van de sporthal Sint Gillis.

Gelukkig is er beterschap in zicht. In augustus wordt de vervanging van de verlichting voorbereid. Er worden nieuwe elektriciteitskasten en nieuwe bekabeling geplaatst. Als de lichtbakken effectief worden vervangen zal het al september zijn. De oude en nieuwe verlichting zal dan samen werken om een voldoende lichtsterkte te voorzien. Fingers crossed!

0 reacties: