NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Verlichting sporthal Oudegem

Iedereen die regelmatig komt spelen heeft wel al gemerkt dat er problemen zijn met de verlichting van de sporthal in Oudegem. In het begin gingen enkele lampen stuk en ondertussen werkt aan de rechtse kant van de sporthal slechts 1/3 van de lampen. Spelen op de drie velden onder deze verlichting is echt niet aangenaam en zelfs competitie onwaardig.

We hebben als club de problemen al een tijd geleden telefonisch aangehaald bij de sportdienst en regelmatig trachten we nieuws te verkrijgen van de concierge. Recent namen we ook contact op met de directeur van het Autonoom Gemeentebedrijf Dendermonde (AGD), die de sporthal beheerd. Van haar ontvingen we iets meer informatie.

Het probleem met de verlichting is bij het AGD gekend sinds 7 januari 2011. De techniekers vermoeden dat er een probleem is met de ballasten van de verlichting. Het is op zich al raar dat de slechts 2-jaar oude verlichting zo snel stuk gaat. Om zeker te zijn dat het probleem bij de ballasten ligt hebben ze een aantal test ballasten gekocht. Deze werden ongeveer een maand geleden besteld en de levering zou drie weken duren. Eens ontvangen worden ze zo snel mogelijk geïnstalleerd.

Uit het antwoord van het AGD kunnen we opmaken dat, indien het probleem effectief aan de ballasten ligt, er opnieuw zullen moeten besteld worden. Indien het probleem niet bij de ballasten ligt dan zal er verder gezocht moeten worden.

Je merkt het al. Op een oplossing binnen de week hoeven we niet te rekenen. Concrete data werden niet ontvangen. Ook onze vraag om een deel van het huurgeld terug te krijgen werd genegeerd. Daar het probleem al 70 dagen gekend is mogen we de term 'zo snel mogelijk' ook met een korrel zout nemen.

We blijven toch hopen op een snelle oplossing van het probleem en trachten te onderzoeken wat we kunnen doen om de herstelling te bespoedigen. We houden jullie op de hoogte.

0 reacties: