NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 4G kraait victorie in de eerste match van de terugronde


En hier volgt dan het allereerste verslag van het seizoen . Het heeft lang op zich laten wachten ….
De dames (Sofie, Veerle en ikzelf) startten het seizoen in september met drie kersverse adonissen (Bart, Kevin en Tom). Maar al snel bleek dat mijn ploeg, meer dan ooit, geteisterd zou worden door veel blessureleed (gescheurde ligamenten, patellaontsteking, scheenbeenontsteking en op de koop toe nog een operatie). In onze voorbije wedstrijden tegen 4Ghent, Pluimplukkers, Lokerse, Smash For Fun, Latem, Drive wisten we telkens de overwinning binnen te rijven. Enkel tegen de Flying Shuttles speelden we gelijk. In deze blessureperiode kregen we ondermeer hulp van Jan V. en Chris H., waarvoor dank ! 
Vorige maandag konden we dan toch, op uitzondering van Tom – die vlijtig aan het studeren was, met 5 aantreden tegen Pluimplukkers.
Iedereen was mooi op tijd en we begonnen met de dubbelwedstrijden. Bart en Kevin demonstreerden hun klasse door eenvoudig te winnen van hun tegenstanders. Ook  de opponenten van Veerle en Saskia gingen vrij snel de boot in.
Met een comfortabele voorsprong van 2-0 vingen we aan met de enkelwedstrijden, die deze keer gespeeld werden door Bart, Kevin, Saskia en Sofie. Bart maakte er een spannende driesetter van, die hij won. Het verging mij helaas minder goed en ik moest het hoofd buigen in twee sets tegen een veel jongere speelster.
Kevin zou ons naar het 4de punt kunnen leiden. En inderdaad, hij blaakte van zelfvertrouwen en won de wedstrijd met de vingers in de neus. Ook Sofie toonde, in haar duel tegen de veel jongere Aurélie, haar strijdershart en won de wedstrijd na 3 spannende sets. Dit bracht ons op een voorsprong van 5-1 en leidde ons ook naar de rechtstreekse overwinning.
Nu de 5 punten op het scorebord prijkten, waren de mixwedstrijden enkel nog een formaliteit. Sofie en Bart namen een aarzelende start en verloren de eerste set maar wisten zich te herpakken en trokken uiteindelijk, na een zenuwslopende derde set, het laken naar zich toe. Ook Veerle en Kevin deden wat van hen verwacht werd. Ze begonnen ijzersterk aan de wedstrijd en wonnen die ook vrij gemakkelijk.
Om onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar feestelijk af te sluiten, eindigden we de avond met een natje en een droogje. En, …, aangezien Tom niet van de partij kon zijn, zullen we dit nog eens (graag) overdoen op een later tijdstip .

Sas

0 reacties: