NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2H: een dubbeltje op zijn kant

Een derde match voor Oudegem 2H, een derde nederlaag, dus een derde verslaggever. Met de komst van Lokerse 2H wisten we niet goed wat we moesten verwachten. Aan het begin van het seizoen zagen we deze ploeg als een haalbare kaart, maar door de sterke prestaties van hen de laatste weken, het uitvallen van Cedric en Bart die andere oorden ging opzoeken met Oudegem 4G was ik helemaal zo zeker niet meer.

Eerst en vooral een dankjewel aan invallers Roel & Bjorn! Zij mochten onmiddellijk aan de slag tegen Dries & Hans en dat deden ze voorbeeldig. Na een zwaar verlies in de tweede set kon onze sies samen met Roel het laken naar zich toetrekken met 21-18 in de derde set. De toon was gezet. Lens & Nils waren intussen ook bezig aan een razend spannende wedstrijd tegen David & Davy. de eerste twee sets werden na verlengingen onderling verdeeld en in de derde set ging het er razend spannend aan toe. Een match "zenuwen onder controle houden" die jammer genoeg werd gewonnen door de Lokerse tegenstanders met 19-21 (1ste maal).

We kunnen vrij parallel spreken over dubbel 3 & 4 (Peter met dubbelpartner tegen Courtin met dubbelpartner). In de eerste set verloor Peter, respectievelijk met Lens en Nils, met 19-21 (hoe kan het ook anders). De tweede set toonden we ons baas in eigen sporthal en wonnen we met 21-15. Maar de vloek van Oudegem 2H zou zijn naam geen eer aan doen als ze niet zou toeslaan en ook dubbel 3 & 4 ging verloren met het kleinste verschil: 19-21.

Intussen had Bjorn het beste van zichzelf gegeven tegen Dries, maar na een vlotte overwinning in de eerste set kon Bjorn het niet volhouden en verloor met dezelfde vlotte cijfers van Dries. Lens heeft zichzelf voorgenomen zijn slecht enkelspel aan te pakken & op training woensdag zag hij dat het begon te lonen. Gelukkig zag hij dat op woensdag, want na 2 loodzware dubbels en een gebroken mentale veer na 2 nipte verliezen, was daar niet veel van te merken zondag. Hans mocht zich opmaken voor wat pluimen rapen, Lens mepte alles wel in de tramrails of achter. Enig pluspunt is dat dit de gemiddelde snelheid van de wedstrijd wel wat ten goede kwam. Ook Roel had geen geluk in het verzilveren van zijn eerste set. Een 20-14 voorsprong werd vakkundig weggewerkt naar een 20-22 door en voor Buik. Jammer genoeg kon Roel datzelfde kunstje niet herhalen toen Buik in de tweede set 14-20 voorstond. Het kalf was dus spreekwoordelijk verdronken.

Om 23u startten Nils en Hannes aan de laatste wedstrijd voor de eer. Hierin toonde Nils zich heer en meester van Hannes. Ikzelf weet al bij wie ik eens moet aankloppen voor wat lessen in enkelspel. 2-6

0/6, helaas het harde verdict. Uw verslaggever heeft er zowaar niet van geslapen (maar ach, ik ben nu eenmaal een dramaqueen over dat soort zaken). Hoewel het er tot tweemaal toe wel ingezeten heeft, moet het tij wel dringend keren. Volgende week nog een kans, tegen de degradat van 2e liga: Gentse.