NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Persbericht: 6de Ros Beiaard Badminton Cup – 29, 30 en 31 maart (Paasweekend), Sporthal Sint-Gillis-Dendermonde

Dit jaar organiseert BC Oudegem voor de 6de keer zijn Ros Beiaard Badminton Cup, één van de grootste tornooien in België, als het al niet het grootste is. Ook dit jaar maakt het deel uit van het BBAC, een regelmatigheidscircuit dat van belang is voor de A-spelers en dat op het einde van het jaar uitmondt in de Masters.

We verwachten, zoals elk jaar, een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand deelnemersveld.  We rekenen op meer dan 400 deelnemers. Vanaf 1 februari gaan de inschrijvingen open, dan weten we meer. Ongetwijfeld kunnen we weer Belgisch kampioenen verwelkomen.

Ook dit jaar rekenen we op een grote buitenlandse (Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Engeland) afvaardiging. Dit maakt het voor iedereen een leuk, uitdagend en inspannend badmintonweekend.

We leggen 100 deelnemers te slapen in de Abdijschool, die we speciaal voor dit doel hebben afgehuurd. Andere deelnemers die wensen deel te nemen, maar geen plaats meer vinden in de Abdijschool, helpen we graag op weg bij het vinden van geschikte accommodatie in Dendermonde of de omliggende steden en gemeenten.

Op deze manier zetten we ook onze stad in ‘the picture’. We zorgen er voor dat onze deelnemers een leuk weekend kunnen doorbrengen in onze historische binnenstad.
Uiteraard vergeten we het nachtelijk vertier niet. Op zaterdagavond, 23 april, gaat in café De Knaptand onze Player’s Party door, een fuif die nu al legendarisch is.

Info:
29,30 en 31 maart, Sporthal Sint- Gillis, Van Langenhovestraat 203, 9200 Sint Gillis (Dendermonde)
Gratis inkom

Contact:
Gert Piqueur, tornooidirecteur en secretaris BC Oudegem, info@bcoudegem.be
Cedric Cooreman, pers en voorzitter BC Oudegem, cedric.cooreman@bcoudegem.be

0 reacties: