NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Programma Badminton 4 Life

Op 26 en 27 november 2016 organiseert Badmintonclub Oudegem in de sporthal van Oudegem ‘Badminton 4 Life’. Een 24-uur durende warme actie in het kader van Music for Life ten voordele van Levensvreugde verblijven vzw. Het volledige programma kan je hieronder bekijken.

SPORTHAL

Doorlopend – Play Badminton 4 Life
Voor een minimum bedrag van 10 euro per uur kan je tijdens onze actie een badminton veld reserveren. Neem je racket in de hand, trek je sportschoenen aan, nodig vrienden, familie en kennissen uit en sponsor ons goede doel. Inschrijven doe je op de link hieronder. Uitleenrackets zijn beschikbaar.
Zaterdag 11:00 / Zaterdag 18:00 / Zondag 09:00 – Initiatie Badminton 4 Life
Tijdens Badminton 4 Life kan je deelnemen aan drie initiatielessen die telkens een uurtje duren. Iedereen die kennis wil maken met onze sport, zijn techniek wil verbeteren of zijn tactische kennis wil bijschaven is welkom. Voor een minimum bedrag van 10 euro per les kan je inschrijven. Kies op onderstaande link je gewenste tijdstip en schrijf je snel in. Bonus: Als je deel neemt aan de initiatielessen dan kan je de drie maandagen daarop volgend gratis deelnemen aan het vervolg van de initiatie.
Zaterdag 16:00 – 18:00 – Challenge 4 Life
Wil je weten hoe het voelt om tegen een goefend badmintonner te spelen, wil eens badmintonnen tegen één van onze leden of denk je dat je hen kan aftroeven? Wij veilen de komende weken partij’tjes badminton tegen verschillende van onze leden op ebay. Binnenkort wordt een overzicht van alle veilingen beschikbaar. Mis deze kans niet.

Zaterdag 19:00 – Demo 4 Life
Tijdens ons event komen enkele topspelers het beste van zichzelf geven tijdens een demo wedstrijd. De bijdrage om deze wedstrijd te bekijken is vrijblijvend.

Zondag 10:00 – Jeugdtornooi
Ook onze eigen jeugdspelers laten we aan bod komen. Zij sluiten het event af met een kort maar krachtig jeugdtornooi. Tijdens de warmste week trekken onze jeugdspelers samen met de trainers naar de Schorre in Boom waar ze de cheque met de opbrengst van onze actie zullen overhandigen. Inschrijven voor het jeugdtornooi gebeurt rechtstreeks, op een speelmoment, via de trainers.

CAFETARIA

Tijdens Badminton 4 Life baten wij de cafetaria van de sporthal uit. Alle winst op de dranken gaat integraal naar ons goed doel. Kom zeker langs om een koffie, iets fris of een pint te drinken. Doorlopend kan je ook cakes, taarten en hot-dogs verkrijgen. Daarnaast organiseren we in de cafetaria onderstaande activiteiten.

Zaterdag 11:00 – 14:00 – Lunch 4 Life
Aan een 24-uur durend evenement kan je niet starten met een lege maag. Daarom kan je bij ons terecht voor een lekkere lunch bestaande uit een heerlijk belegd broodje en een grote tas verse soep. Ook de deelnemers van de eerste initiatieles zullen hun energiereserves meer dan voldoende kunnen aanvullen. Deze lunch wordt je aangeboden voor 6 euro. Vooraf reserveren is verplicht en doe je via onderstaande link.
Zaterdag 17:00 – 21:00 – Spaghetti 4 Life
Van het badmintonnen op je gereserveerde veld of van het uitdagen van de spelers van onze eigen club krijg je reuze honger. Ook zij die de nacht willen doorkomen kunnen dit enkel met een goed gevulde maag. Niets beter dan een lekkere spaghetti en een zelf gemaakt dessert om je avond goed in te zetten. Ook de niet badmintonners, sympathisanten, familieleden en supporters kunnen hun voetjes mee onder tafel schuiven. Een spaghetti en een dessertje kost amper 10 euro. Ook hier wordt gevraagd om in te schrijven via onderstaande link.
Zaterdag 21:00 – 22:00 – Happy Hour
Do we need to say more? Pils en frisdranken: 2 halen, 1 betalen.

Zaterdag 22:00 – 24:00 – Karaoke 4 Life
Smeer je stembanden goed in tijdens het Happy Hour want hierna starten we onmiddellijk met de Karaoke 4 Life. Hoe meer performers, hoe groter de opbrengst voor ons goed doel. Na elk gezongen nummer wordt er met de collectebus rond gegaan.

Zondag 07:00 – 10:00 – Breakfast 4 Life
Niets zo leuk als een zondag starten met een overheerlijk ontbijt en een lekkere koffie. Voor slechts 8 euro krijg je een uitgebreid assortiment aan koffiekoeken, broodjes, beleg en veel meer lekkers geserveerd. Na afloop van het ontbijt kan je deelnemen aan de laatste initiatieles of supporteren voor onze jeugd tijdens hun tornooitje. Vooraf inschrijven via onderstaande link is verplicht.
Zondag 11:00 – Bekendmaking van de voorlopige opbrengst voor Levensvreugde


0 reacties: