NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Badmintonclub Oudegem is een middelgrote badmintonclub waar sport en plezier hand in hand gaan. Wat in 1984 begon als een kleine recreantenclub is al jaren uitgegroeid tot een badmintonclub waar iedereen aan zijn trekken komt. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren competitiespeler, op drie avonden per week kan je in de sporthal van Oudegem terecht om een pluimpje te slaan.

Op sportief vlak is onze club uitgegroeid tot één van de meest actieve clubs in Oost-Vlaanderen. We brengen 18 ploegen in competitie en veel van onze leden nemen regelmatig deel aan badminton tornooien. We voorzien ook regelmatig trainingssessies om onze leden de knepen van het vak te leren en in augustus bereidden we het seizoen voor op een trainingsstage.

Tijdens het paasweekend organiseert badmintonclub Oudegem de Ros Beiaard Badminton Cup. Dit is één van de grootste en meest belangrijke badminton tornooien in België waar de volledige Belgische top aanwezig is. In november is ons badminton evenement een vast waarde. Dit is een plezant weekend met een recreantentornooi en een fuif.

Naast dit alles hebben we nog andere nevenactiviteiten zoals een etentje, een barbecue en een clubkampioenschap.

Op deze website vind je alle informatie omtrent onze club. Heb je nog vragen of wil je eens komen proberen aarzel dan niet om ons te contacteren.