NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G klopt Drive 1G

Zondag 26 februari stond de derby Oudegem 1G - Drive 1G op het programma. Ondertussen is zo'n wedstrijd niets nieuws meer, de inzet in competitiematchen tussen beide teams was ooit groter. Oudegem 1G wist de overwinning binnen te halen. Het ging evenwel niet zo eenvoudig als in de heenronde.

An en Nathalie maakten er een spannende driesetter van tegen Lynn en Teresa. Gelukkig trokken onze dames aan het langste eind. 21-19 in de derde set. Gert en Bart leken eenvoudig te gaan winnen van Steven en Geert. Het draaide evenwel anders uit. "Onder invloed" ;) van Bart ging het niveau naar beneden en werd verloren in drie sets. In de enkels speelde Nathalie weer een driesetter tegen Joke. Ditmaal ging Nathalie nipt onderuit. Bart werkte stillaan de alcohol van een familiefeest weg in zijn wedstrijd tegen Steven. Zo zorgde Bart na een driesetter voor een 2-2 tussenstand. Gert won hierna vrij eenvoudig tegen Geert en Isabelle verloor ietwat verrassend vrij zwaar van Lynn. Gelukkig zijn de mixen meestal onze sterkste discipline. Beiden werden in twee sets gewonnen.

Door deze overwinning blijft Oudegem 1G in het spoor van Wit Wit. Vanavond staat al de voorlaatste ontmoeting van het seizoen op het programma tegen De Mintons 2G.

0 reacties: