NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1H zwaar onderuit

Oudegem 1H trok als leider in 3e liga B naar het veld van Sint Job. Uit de vorige wedstrijden van Sint Job bleken zij een niet te onderschatten tegenstander te zijn. Voor ons werd het extra moeilijk want Bart kon de verplaatsing niet meemaken.

De start van Oudegem 1H was nog niet heel slecht. Bjorn en Cedric wonnen in twee sets de vierde dubbel tegen Steven en Stijn. Gert en Glenn verloren in drie sets tegen Patrick en Peter. In de derde set gaven Glenn en Gert wel een 16-12 voorsprong knullig weg. In de tweede dubbel kwamen Gert en Bjorn er nooit aan te pas. Patrick en Jeroen waren een maatje te sterk. Glenn en Cedric konden ook niet winnen. Zij verloren in drie sets van het koppel waar Cedric eerst met Bjorn van won.

In de enkels kwam er niet veel beterschap. Gert kwam vooral fysiek te kort tegen de sterke Patrick. Glenn moest opgeven in de tweede set tegen Peter nadat hij de eerste zwaar verloor. Cedric had geen kans in de eerste set tegen Jeroen. In de tweede ging het niveau omhoog maar dat was net niet genoeg om te winnen. Ook Bjorn moest zijn meerdere erkennen.

Sint Job versloeg ons zo met zware maar verdiende 7-1 cijfers. Op alle momenten schoten we net iets te kort. Volgende week tegen het sterke Zwijndrecht zullen we ons zeker moeten herpakken.

0 reacties: