NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Goeie start voor Nils in Antverpino

Met zen zevenen trokken we naar het tornooi van Antverpino. Door werken werd het tornooi gespeeld in de sporthal van Borgerhout en niet in de luchtbal. De overstap van 9 naar 12 velden werd jammer genoeg niet genoeg uitgebuit. Bovendien stond er het hele weekend "een windje" in de zaal en was de cafetaria gesloten. Jammer!

In het heren enkel C2 speelde Jurgen, op papier nog steeds D maar wij weten wel beter, geen al te beste wedstrijd volgens zichzelf. Genoeg uitvluchten nochtans. Een zere schouder, een sterke tegenstander, een windeke, plastiek!, een kopke dat niet mee wou en de vechtlust die ontbrak.

In de C1 reeks werden we vertegenwoordigd door Natasja en Marleen. Vooral Marleen had niet haar dagje en onze dames wonnen slechts één van hun 3 wedstrijden. Natajsa verloor in haar poule haar openingswedstrijd. In de volgende wedstrijden kon ze zich enigszins herpakken en door goed te spelen won ze toch één van haar drie wedstijden.

De prestatie van het weekend kwam van Nils. In het heren enkels stootte hij na vier overwinningen door naar de finale. Deze werd een thriller van formaat. Jammer genoeg moest Nils in de derde set met 21-19 het onderspit delven.

In het heren enkel B1 verloor ikzelf mijn eerste ronde. Glenn speelde gemotiveerd tegen de sterke Ilja Tanghe en won in drie sets. Een vervolg op zijn goede prestatie kwam er niet want Glenn blesseerde zich in onze eerste dubbelwedstrijd. Gelukkig lijkt de blessure al bij al mee te vallen. De verrassing van het weekend kwam op naam van Michaël te staan. Zijn overwinning was nog logisch. Zijn tweede tegen de sterke Frodo Holemans kwam er toch onverwacht maar daarom niet minder verdiend. Tegen Bert Schnabel bleef Michaël zijn favoriete spel spelen en de frustraties liepen bij de tegenstander liepen soms hoog op. Michaël bleef koel en won vlot in twee sets. In de kwartfinale vond Michaël geen antwoord meer op het sterke spel van Ronny Hoefkens. Hij kan alleszins terugkijken op een sterk enkeltornooi. In het dubbelspel verloren Michaël en Nils hun eerste ronde in drie sets.

0 reacties: