NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Tornooi Wit-Wit: 2 keer winst voor Nele

Het tornooi van Wit-Wit is een paradijs voor de dubbelspelers: de mix en de dubbels worden allebei op zaterdag gespeeld en afgewerkt. Bovendien is de bezetting in elke discipline groot genoeg om geldig te zijn, zelfs bij de dames!
De deelnemers op zaterdag waren Jan (HDC1), Davy (HDC2 & GDC2), Brigitte (GDC2),Nele (DDC1 en GDC1) en Lens (HDC1 en GDC1).

Lens en Jan mochten de aftrap geven en speelden zeer gretig en gecontroleerd. De poule werd zonder echt grote problemen overwonnen, hoewel de tegenstand niet de minste was. In de halve finale botsten ze echter tegen 2 bekenden: Ignace Van Bost en Kevin De Sloover. Het werd een heel erg spannende match die uiteindelijk in 3 sets en een gebroken snaar naar de tegenstand ging. Hoewel de ontgoocheling er zeker was, waren beiden heel tevreden over het spel die ze getoond hebben.

Intussen speelde Davy met zijn vaste dubbelpartner Tim terug de pannen van het dak. De twee zoefden weer in ware Matrix stijl over het plein en je kon zien dat ze beiden hier waren om hun overwinning in het provinciaal kampioenschap extra glans te geven. Veni, Vidi, Vici. Zo zou je hun parcours kunnen noemen, de tegenstand kon enkel toekijken en beseffen dat deze mannen een maat te sterk waren.

Ik zou hetzelfde verhaal kunnen "copy-pasten" voor Nele en Debbie. Met ongelooflijk gemak speelden ze de concurrentie naar huis in hun poule van 4. De finale bood wat meer weerwerk, maar de tegenstand kwam niet verder dan 12-21 tegen dit sterke duo.

In de mixen bleef Aaghem op het elan doorgaan. Brigitte en Davy speelden heel sterke matchen waarbij Brigitte toonde dat haar D-klassement haar kunnen geen eer aandoet. Davy was met zijn snelheid de tegenstand te "snel" af. Jammer genoeg moesten ze in de kwartfinale hun meerdere herkennen.

Nele en Lens kwamen voor hun derde overwinning. En ze waren op dreef, zoveel was duidelijk. Alle matchen werden gewonnen in 2 sets waarbij de 10 bij de tegenstand niet altijd gehaald werd. In de finale speelden ze tegen Debbie (mixpartner van Nele) en Gerdy van 4Ghent die een heel mooi parcour hadden afgelegd (wonnen van het 1ste reekshoofd). Ook deze match werd vlot binnengehaald waarbij Lens er zelfs in sloeg om 3 punten te scoren met een gesprongen snaar. De dag van Nele was compleet.

even nog snel de statistieken van Nele:
Matchen: 100%, Sets: 100% (!) en Punten: 67(!)%

1 reacties:

Anoniem zei

proficiat van de supporters uit ertvelde,we dachten wel dat je dat kon,ook met je dubbelpartner