NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

De fitste ploeg wint

Oudegem 1H kreeg in zijn eerste belangrijke wedstrijd van het seizoen het bezoek van Wit Wit 1H. Dat is de ploeg uit Ronse met 3 degelijke B1's en Arno Vandenhoucke. Normaal een lastige tegenstander maar vanavond liep het voor onze bezoekers niet echt gesmeerd. Wij speelden gemotiveerd en geconcentreerd en trakteerden de sympathieke Ronsenaars op een zeer vroeg Paasei.

De wedstrijd begon nochtans vrij spannend. Nils en ikzelf stonden in de eerste set meestal op achterstand tegen Benjamin en Christoph. Net op tijd ging ons niveau nog iets de hoogte in en konden we het laken toch naar ons toetrekken. Bij onze tegenstander leek de veer min of meer gebroken en wij bleven zelf goed foutloos spelen. De andere dubbel van Cedric en Bart tegen Jeremy en Arno werd een thriller van formaat, of toch weer niet. Arno had 11 wedstrijden van het tornooi van Brugge in de benen en werd ook nog gehinderd door een lichte schouderblessure. Het scoreverloop was dan wel ongemeen spannend. De intensiteit was enkel bij Cedric en Bart zichtbaar. Uiteindelijk werd het 23-21 in de derde set in ons voordeel.

In de volgende dubbel doofde de kaars van Jeremy en Arno volledig. Bart en ikzelf profiteerden optimaal. Cedric en Nils werkten hun wedstrijd tegen Christoph en Benjamin zonder fout af.

Een onverhoopte 4-0 voorsprong na de dubbels moest resulteren in winst. En zo geschiedde. Ikzelf mocht het puntje voor de overwinning pakken door Christoph in 2 sets opzij te schuiven. De eerste set won ik vlot. De tweede kon ik een grote achterstand goedmaken. Cedric had moeite om de concentratie te behouden in zijn enkel tegen Benjamin. Toch kon onze dubbele meter zijn 2e enkeloverwinning in 2e liga pakken. Nils mocht een mooi badminton weekend afsluiten met een wedstrijd tegen Jeremy. Na zijn verloren finale in Brugge won Nils zijn laatste wedstrijd als B2. Arno gaf er nog de brui aan tegen Bart en zo stonden de droge 8-0 cijfers op het bord.