NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 4H - Wetteren 3H

Leider oudegem kreeg zondag het bezoek van de voorlaatste in de stand, Wetteren. Op papier een makkelijke klus, en laat ons er geen doekjes om winden, dat was het ook.

Zelfs de afwezigheid van Kris (zichzelf een delirium drinkend in Frankrijk) werd makkelijk opgevangen door de andere 5. Het stond 4-0 na de dubbels (de wedstrijden werden allen vlot in 2 sets gewonnen) en om ons dan nog een puntje af te snoepen... moeilijk. Zeker met 'beest' Davy die als kersverse C1 nog weinig tegenstand kent in 4e provinciale. Hij eet ze de laatste weken sneller op dan zijn gewoonlijk groot pak friet met mayo, bitterballen, 3 curryworsten en de overschotjes van de rest!

Zonder door te spelen pakte miep-miep Davy opnieuw makkelijke winst tegen Sam Buggenhoudt, de wetterse sterkhouder. Zelf moest ik wegens te veel last van de schenen in mijn dubbel (het frutos-complex) forfait geven voor de 2e enkel. Stijn speelde opnieuw geconcentreerd en won probleemloos zijn wedstrijd.

Eddy kon zich niet meer opladen voor zijn derde wedstrijd van de avond, en zo won oudegem 4H met 6-2 van wetteren 3H.

Nu volgt een maand rust om ons klaar te stomen voor de clash met de zwaarste tegenstander in onze reeks: flying shuttles. Thuis werd met 6-2 gewonnen na enkele spannende wedstrijden. Het kan de doorslaggevende ontmoeting worden in 4e C, maar makkelijk zoals de voorbije weken wordt het allerminst.

Het vertrouwen is er alvast. Rest ons enkel nog Kris nog uit zijn franse roes te krijgen, Davy vanonder de zonnebank , mezelf uit de ziekenboeg en de anderen uit de ski's!

Bij leven en welzijn!

Juju.

0 reacties: