NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

14e Badminton Evenement - inschrijvingen geopend

We zijn er heel vroeg bij dit jaar. Vanaf heden kan je je inschrijven voor het 14e badminton evenement van BC Oudegem dat doorgaat in de sporthal van Oudegem op zaterdag 13 november.

Het concept blijft ongewijzigd tov vorige jaren. 's Ochtends wordt het gemengd dubbel tornooi afgewerkt. Na de middag en in de vooravond het dames -en herendubbel. Iedereen kan zich inschrijven van recreant tot A speler. Ook leuk is dat spelers van verschillende sterktes of niveau's zich samen kunnen inschrijven. Een A-speler kan zich bijvoorbeeld samen inschrijven met een bevriende C2 speler. Zij zullen dan spelen in een reeks die tegen het B2 niveau aanleunt.

Inschrijven kan je via email op info@bcoudegem.be, maar we hopen dat iedereen zich online inschrijft op volgende link: http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=F7A2F010-9640-4AC7-ACB3-E83EAD33D4D9, dat is nu eenmaal een pak minder werk voor de organisatie.

Na afloop van het tornooi kan iedereen zijn overwinning vieren of zijn verlies doorspoelen op onze beruchte Players Party. Deze gaat door in de cafetaria van de sporthal. De inkom is gratis.

Noteer nu dit weekendje al in je agenda en aarzel niet om je in te schrijven.

0 reacties: