NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Nele schittert op het tornooi van de Pluimplukkers

Traditioneel veel Oudegemse deelnemers op het tornooi van de Pluimplukkers. Zoals je in de titel kan lezen schoot Nele, zelfs tweemaal, de hoofdvogel af. Maar ook de andere spelers speelden meer dan sterk. Omdat we met zovelen waren volgt er een overzicht vanaf de halve finale.

Een triple was voor Nele wel heel dicht bij. Bijna zette ze volledig het B2 tornooi naar haar hand. Jammer genoeg ging de finale dames dubbel, samen met Debbie Keizer, nipt verloren. Dit verlies maakte Nele echter ruimschoots goed in haar andere disciplines. In het dames enkel stootte Nele na 2 mooie overwinningen door naar de finale. Met veel wilskracht en doorzettingsvermogen dreef ze haar tegenstandster tot het uiterste. Nele's snelle beentjes rendeerden want ze versloeg Karen Nolf na een spannende wedstrijd. Een schitterend verjaardagscadeau.

Het feestje was nog niet gedaan want samen met Lens won Nele op overtuigende wijze het gemengd dubbel B2. Een eervolle vermelding ook voor Roel en Katrien die de finale op een haar na mistten. In het heren dubbel B2 verloren Lens en Iwan Dessers nipt de halve finale. Oudegem 3G is goed bezig.

In het dames dubbel D schoten Brenda en Nathalie de hoofdvogel af. Hun 2 poulewedstrijden sloten ze al winnend af. In het dames enkel D bereikte Brenda de halve finale. Hierin verloor ze nipt van de piepjonge latere winnares, Marlies Nolf. Bij de heren scoorde Gorik meteen bij zijn come back. Het werd niet de come back van het jaar, maar startten met een halve finale is verre van slecht.

In het heren enkel B1 verraste Gert door de halve finale te halen na enkele sterke overwinningen. In deze halve finale was de latere winnaar, David Hesters, net iets te sterk.

0 reacties: