NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G onderuit in Lokeren

Twee gekwetsten bij onze tegenstander, dan weet je dat je bij ploegen als Lokeren 'betere' invallers kan voorgeschoteld krijgen. En zo geschiedde. Sam en Jordy waren voor één speeldag lid van Lokerse 2G. Onze ambitie om een puntje mee te graaien uit Lokeren kreeg een flinke deuk, nog voor de match begon. Wij moesten ook nog aan onze opstelling sleutelen omdat Nathalie door fileproblemen alleen kon mixen.

Na de dubbels stonden we al 2-0 in het krijt. Onze dames gingen zwaar de boot in. Glenn en Gert sleepten verlengingen uit de brand in de 2e set tegen Johan en Sam maar verloren toch. Niet slecht gespeeld, maar zeker niet super.

In de enkels speelde An een sterke eerste set tegen Caroline. In de tweede set kwam de Dieselmotor van Caroline op gang en kon An snel inpakken. Natasja kon tegen Isabelle nooit echt een vuist maken en dat werd afgestraft. Ook Glenn leek niet te geloven in zijn kansen tegen Sam. Als hij de rally tegen Sam aanging kon hij nochtans goed mee. Verlies in twee sets.

Een lichtpunt in deze wedstrijd van vanavond was de prestatie van Bart. Hij stond zeer sterk te enkelen en versloeg Jordy in twee sets. Ook in mix, samen met An, won Bart zijn match vrij eenvoudig. Gert en Nathalie maakten het in de eerste set Jordy en Kristel knap lastig. Na een 22-20 verlies besloot Gert dat het genoeg was geweest, inpakken en wegwezen.

0 reacties: