NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

BC Oudegem grote slokop op tornooi Herne

Zes overwinningen haalde BC Oudegem binnen in Herne. Het moet de eerste keer zijn dat onze club zoveel overwinning bij elkaar sprokkelt op één tornooi. Een overzicht

De dominantie was vooral groot in de D-reeks. Marlies toonde haar wil om C2 te worden en won op zaterdag al het dames dubbel op overtuigende wijze. Alsof dat nog niet genoeg was besloot Marlies ook maar het gemengd dubbel op haar naam te schrijven. Zondag deed ze er nog een schepje bovenop en won ze ook, na vier mooie overwinningen, het dames enkel. Marlies won op dit tornooi al haar 12 wedstrijden en moest slechts 1 set prijsgeven. Het dik verdiende C2 klassement is haar beloning. Ook Gorik is sinds zijn return op zoek naar de felbegeerde klassementstijging. Al enkele keren was hij er dicht bij maar deze keer zou en moest het prijs zijn. Gorik ontgoochelde niet en won al zijn wedstrijden met verve. Door zijn 5 overwinningen mag Gorik binnenkort een nieuwe lidkaart in ontvangst nemen. Geen overwinning in het heren dubbel D. Daar strandden Yannick en Yoni in de halve finale tegen de latere winnaars.

In de C1 reeks zagen we Davy opnieuw een mooi parcours afleggen in het gemengd. Samen met gastspeelster in onze club, Petra, bereikte Davy voor de vierde maal op rij de finale. Hierin was de tegenstand net iets te sterk. De vijfde keer wordt ongetwijfeld de goeie keer.

In de B2 reeks eist Nele al een volledig seizoen de aandacht op. En ja ook deze keer zal een groot deel van het Oudegemse tornooiverslag aan haar prestatie gewijd zijn. We beginnen met het dames dubbel B2. In de poule wonnen Nele en Debbie beide wedstrijden. Ook in de finale stond er geen maat op het complementaire duo van 4oudeghem. En dan was er nog de gemengd reeks. Samen met Lens was Nele topfavoriet voor de overwinning. Zelf de extra stress met het B1 klassement dat wachtte achter de hoek kon Nele niet uit haar lood slaan. Lens en Nele presteerden steengoed en wonnen hun.... (vul zelf maar aan, ik ben de tel kwijt) tornooi van het jaar. Het was alleszins de 3e geldige mix voor Nele waardoor ze de eerste actieve B1 dame van onze club wordt. In het heren dubbel konden Lens en Iwan net niet doordringen naar de finale. Verder bereikten Glenn, samen met Justine en Gert en Natasja de halve finale in het gemengd dubbel B1.

Voor enkelen werd het tornooi van Herne eentje om niet snel te vergeten.

0 reacties: