NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G opnieuw gelijk

Voor aanvang van de wedstrijd was Oudegem 1G door het verlies van Lokerse 3G al zeker van het behoud. Ook Latem had niets meer te winnen of te verliezen. Er kon dus zonder stress gespeeld worden.

Nathalie en An verloren de dames dubbel tegen het sterke Latemse duo. Bij de heren ging het opnieuw fout. Deze keer was het aan Gert en Glenn om ondermaats te presteren in het heren dubbel. Alweer een wedstrijd die kon/moest gewonnen die verloren ging. Het gebeurde al net iets te veel dit seizoen.

An weerde zich kranig in haar enkel tegen Fran Dubois, maar deze bleek toch iets te sterk. Natasja kon verrassend de eerste set winnen tegen Stephanie. Jammer genoeg kon Natasja haar niveau niet vasthouden in de volgende sets. Toch een bemoedigende prestatie. Bart won zijn enkel vlot van Wim. Glenn had drie sets nodig tegen Oliver maar in de derde set ging het wel vlot.

In de mixen hadden we nog een achterstand op te halen. Gert en Natasja gaven het goede voorbeeld door gemakkelijk te winnen van Wim en Stephanie. Bart en Nathalie zorgden voor het gelijkspel na een mooie overwinning tegen het sterke Latemse duo Grunert-Dubois.

0 reacties: