NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Overwinning voor Peter, Lens en Famke in Halle

Een pak Oudegemse deelnemers op het tornooi van Halle. Deze waren vooral actief in het dubbel en het gemengd dat op zaterdag werd afgewerkt. Op zondag telden we slechts 3 'officiele' clubleden.

In deze enkels werd niet slecht gepresteerd. Glenn verloor zijn eerste wedstrijd. Bart won een ronde en verloor zijn 2e wedstrijd van een uitzonderlijk sterke B2 speler. Gert won zijn eerste match en veroverde daarna de scalp van het 2e reekshoofd. In de derde ronde moest hij pas in drie sets het hoofd buigen tegen Arnaud Deleu. Ons Justinneke wist in het dames enkel B1 de finale te behalen. Daarin was de voor ons onbekende Jenny Bender te sterk. Aurelie, gastspeelster in onze club, verloor enorm nipt in de kwartfinale dames enkel B2 tegen de latere winnares.

In het heren dubbel kwam de prestatie van de dag van Peter en Lens. Op training zagen we al wat ons nieuwbakken lid, Peter, in zijn mars heeft. Samen met de aanvalskracht rekenden we op niet minder dan de overwinning. Het nieuwe Oudegemse duo ontgoochelde niet en won op overtuigende wijze het dubbeltornooi in de B2 reeks. Straf!

In het heren dubbel B1 telden we zowaar 2 Oudegemse duo's in de halve finale. Dit hadden we nog niet eerder gezien. Cedric en Bart wonnen in hun eerste match van Marc De Punt en Dries Lauwers. In de 2e wedstrijd werd enorm sterk gespeeld tegen een Waals duo. In de halve finale hadden Ce en Bart geen antwoord op de aanvalskracht van hun tegenstander. Glenn en Gert zetten hun prestatie van Charleroi rustig voort. Na een overwinning in de eerste ronde werd een spannende wedstrijd tegen Arnaud Deleu en Bjorn Spruyt winnend afgesloten. De halve finale tegen Sam Vandenbroeck en Jordy Van der Sypt werd een echte thriller. Jammer genoeg konden Glenn en Gert net niet stunten. Het werd uiteindelijk 21-18 in set drie ten voordele van de Lokerse talenten.

In het gemengd dubbel B1 zagen we nog een rariteit. Drie koppels met spelers van Oudegem. Justine en Cedric waren de enigen die het Arnaud Deleu en Sara Haelterman echt moeilijk konden maken. Glenn en Ellen Doms deden nog beter door Sam VDB en Kathleen Verspreet uit te schakelen in de kwartfinale. In de halve tegen Arnaud en Sara was het vat af en werd verloren. Ook Gert en Natasja verloren de kwartfinale.

Last but not least vestigen we de aandacht op de prestatie van Famke. Ze moest lang wachten om de arena te betreden in het dames dubbel. Maar het was het wachten meer dan waard. Met haar gelegenheidspartner rolde Famke het dames dubbel D volledig op. Chique dinges!

0 reacties: