NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Een karrevracht goeie prestaties op het tornooi van Buggenhout

Traditoneel veel Oudegemse gezichten op het tornooi van Buggenhout. Voor de Dendermondenaren onder ons is het dan ook één van de dichtste tornooien van het jaar.

In de enkelspelen slechts enkele opmerkelijke prestaties. We zagen Kevin, vanaf volgend seizoen lid bij ons, zeer goed presteren in het heren enkel C1. Na een knappe halve finale plaatste hij zich verdiend voor de finale. Hierin moest hij het onderspit delven tegen een zeer sterke tegenstander. In het dames enkel B2 zagen we Aurelie, ook al gastspeelster in onze club, strandden in de halve finale. Tot zover het overzicht in het enkelspel.

In het dubbelspel verging het vooral onze heren veel beter. Bijna zorgden de Oudegemse heren voor een clean sweap in het B1, B2 en C1. Die kwam er net niet want Gert verloor samen met Peter Hermans de spannende finale in het heren dubbel B1. In de B2 speelden Lens en Peter voor de 2e maal samen. En voor de 2e maal op rij nam dit nieuwe duo de winst mee naar huis. Wie tot voorheen beweerde dat Davy geen dubbelspeler was moet deze stelling dringend bij schaven. Davy won samen met Tim, die onze club ook volgend seizoen vervoegd, het heren dubbel C1. Door winst in een enkel, mix en dubbel wordt Davy nu B2. Oververdiend!. In het dames dubbel werden er geen prijzen binnen gehaald.

Davy wou zijn klassementstijging in de verf zetten met een overwinning het gemengd dubbel C1. Jammer genoeg strandde hij samen met Petra voor de 5e maal dit seizoen in de finale. In de andere klassementen kon niemand zich in de kijker spelen.

0 reacties: