NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Pakje slaag voor Oudegem 1H

Oudegem 1H ging met 8-0 de boot in tegen een te sterk Lebad. In de heenronde konden we nog zorgen voor een stunt van formaat door een verzwakt Lebad met 5-3 te verslaan. Lebad, dat op revanche belust was, gaf deze keer geen cadeau's.

Gert en Glenn verloren logischerwijs hun dubbel tegen Roel en Kristof, een duo dat, mochten ze samen tornooien spelen, regelmatig ver zou geraken op de tornooien in de A reeks. Cedric en Bart speelden niet goed tegen Laurens en Wout en verloren in 2 sets. In de volgende matchen was het iets beter. Gert en Bart konden net geen 3e set uit de brand slepen tegen Roel en Wout. Michaël en Glenn speelden zoals zo vaak heel degelijk en verloren pas met 21-18 in de derde set van Jan en Kristof.

Cedric mocht als eerste zijn enkel afwerken. Hij verweerde zich kranig maar hij had geen verweer tegen de sneltrein van Wout. Bart probeerde te stunten tegen Roel maar hij vond zijn draai helemaal niet. Enkel in de tweede set kon hij een beetje aanklampen. Gert speelde een goeie match tegen Kristof. De eerste set ging nipt verloren maar de tweede werd gewonnen. In de derde set schoot Kristof toch wakker en pakte alsnog de winst. Glenn die de licht gekwetste Michaël verving speelde ook drie sets, dit tegen Laurens. Op het eind moest Glenn echter ook aan het kortste eind trekken.

In onze laatste wedstrijd van het seizoen proberen we nog te winnen tegen Herne. Als dat lukt dan hebben we van alle ploegen in onze reeks gewonnen hebben en kunnen we ons seizoen als meer dan geslaagd beschouwen.

0 reacties: