NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Tornooi Danlie: 3 Oudegemse finales in B1

Het tornooi van Danlie trekt de laatste jaren weinig belangstelling. Zoals alle jaren vind ik dat heel jammer, want uiteindelijk beschikt Danlie over een goede zaal, goede cafetaria en een goede tornooileiding. Oudegem had wel één van de grootste delegatie afgevaardigd naar Hamme (zo niet de grootste als je de nieuwe leden van shuttle stars meerekent)

Het grootste succes kwam opnieuw van Nele. Als enige B1 dame trad ze met Debbie aan in de DDB en startte als torenhoog favoriet in de poule. Slechts 1 set werd prijsgegeven en het 4Oudeghem duo mag alweer een tornooi op hun naam schrijven!

Nele had er precies wel zin in en ook op zondag zette ze haar prestatie door. de zwaarste opdracht om in de finale was het vroeger opstaan op zondag, maar in de finale toonde ze zich terug in de vorm van tijdens Pluimplukkerstornooi. tot frustratie van een bekende tegenstander, Isabelle, zette Nele het een hele match op een lopen en bracht zowat alle pluimen terug naar de overkant. Isabelle werd in de fout gedwongen en zo kreeg Nele het mentale voordeel. De overwinning in 2 sets bracht Nele dan ook haar 1e tornooi-overwinning in de B1 ;-)

Peter en Lens brachten het er ook niet slecht vanaf. Uiterst gemotiveerd begonnen ze hun eerste avontuur in het HDB1 en verassend voor vriend en vijand wonnen ze nipt hun eerste wedstrijd tegen Jordy en Thierry. 3 wedstrijden later moesten ze slechts 1 wedstrijd laten gaan en werden zo 2es in de poule. Een prestatie die -behalve Peter zelf ;-)- weinig mensen voorspeld zouden hebben.

In het DDC2 nam Marlies op haar kousenvoeten nog een overwinning voor haar rekening. Enkel de wedstrijd tegen Famke en Sofie verloor ze, maar in totaal was het genoeg om 1e te eindigen in de poule! Proficiat!

Petra zag terug de zoveelste finale aan haar neus voorbij gaan. De finale in het DDC1 verloor ze samen met Sandra Van Landeghem in 2 spannende sets.

Tenslotte nog even melden dat Yoni, Yannick, Famke en Eva het beste van zich gaven in de GDD, maar beiden strandden ze 2e in hun poule waardoor er op het tornooi dgeen Oudegemse finale ontsproot, jammer!

tot zover het relaas van Danlie, als ik belangrijke uitslagen vergeten ben, gelieve het mij te melden!

0 reacties: