NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Twee finales in Dilbeek

Op het laatste officiële tornooi van het jaar behaalde onze club twee finale plaatsen. Ondanks de sterk bezette tabellen wordt Dilbeek meer en meer het tornooi van het lange wachten. Hopelijk wordt hier in de toekomst iets aan gedaan want voor het overige is Dilbeek een mooi tornooi. Degelijke sporthal, leuke cafetaria en niet ver.

De prestaties dan. Yoni vierde zijn afscheid aan de D reeks met een finaleplaats in het heren dubbel. Een bekroning van een seizoen waarin we Yoni heel veel progressie zagen maken. Deze zomer nog het enkelspel onder de loop nemen en Yoni zal in september volledig klaar zijn voor de C2 reeks.

In het dames enkel B2 stootte Aurélie door naar de finale. Nochtans was het niet geheel haar dagje. Een blessure die ze opliep tijdens de gemengd B1 speelde, hoofd - en maagpijn speelden haar parten. In de finale ging ze dan ook logischerwijze achteruit. We kijken nu al uit naar de prestaties van onze nieuwste poulain.

Naast twee finales waren er ook nog halve finales voor Gert en Glenn in het heren dubbel B1. Ook Natasja en Aurelie haalden de halve finale in het dubbel B2, al kan je eerder van een gemiste finale spreken. Nog opmerkelijk was de prestatie van Glenn in het enkelspel. Hij vond zijn motivatie terug en na 2 overwinningen maakte hij het Sam Vandenbrouck in de kwartfinale knap lastig. Glenn was de enige die een set kon winnen tegen Sam, die ondertussen 3 weekends op rij een groot B1 tornooi kon winnen.

0 reacties: