NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

2 overwinningen en 3 finales in Lokeren

Een pak Oudegemse deelnemers op het tornooi van Lokeren. We zetten de prestaties even op een rij.

B1
Heren enkel: Michaël en Gert bereikten de kwartfinale na 2 overwinningen op zaterdag. Daarin verloren ze nipt. Glenn kon één wedstrijd winnen en Lens, Cedric en Nils verloren in de eerste ronde.

Dames enkel: Nele verloor haar eerste wedstrijd

Heren dubbel: Gert en Nils wonnen twee wedstrijden. In de halve finale verloren ze van de winnaars Sam Van den Broeck en Frederik Desander. Glenn en gelegenheidspartner Laurens Pluquet haalden eveneens de halve finale na een walkover en een overtuigende overwinning tegen Spanhove en De Langhe. In deze wedstrijd verloren ze nipt. Cedric en Michaël en Lens en Iwan verloren hun eerste wedstrijd.

Dames dubbel: Nele, met Sarah Van der Massen boekten een mooie overwinning in de eerste ronde. In de halve finale verloren ze van Justine Vercruysse en Marlies Ramboer.

Gemengd dubbel: Fuif in Lokeren, de meesten verkozen niet te mixen. Lens en Nele verloren in hun eerste ronde.

B2
Heren enkel: Nog wat aanpassen aan de B2 reeks voor Davy, hij verloor de eerste ronde.

Heren dubbel: Tim en Davy wonnen één ronde, in de tweede gingen ze onderuit.

Gemengd dubbel: Davy en Petra verloren de eerste ronde

C1
Heren enkel: Tim trof het niet met de loting en kruiste onmiddellijk het pad van de latere Engels winnaar.

Dames enkel: Petra, Katrien en Isabel verloren allen in de eerste ronde.

Heren dubbel: Jan, samen met Johan Dewulf hadden een moeilijke loting en verloren hun eerste wedstrijd.

Dames dubbel: Een Oudegemse finale in het dames enkel C1. Katrien en Liesbeth Hesters verloren deze van Petra en Sandra van Landeghem. Volgende keer samen dubbel en dan is de winnaar volledig Oudegems gekleurd ;) Isabel en Kimerly Hillaert verloren hun eerste wedstrijd.

Gemengd dubbel: Jan Guns zetten een mooie parcours neer en wonnen 2 wedstrijden. In de halve finale werd verloren in drie sets. Hier zit toekomst in.

C2
Dames enkel: Brenda en Sarah verloren hun eerste wedstrijd, tegen dezelfde speelster notabene.

Heren dubbel: Yoni en Eddy, beiden D speler, bewezen dat ze beter kunnen dan dat cijfer laat uitschijnen. Ze wonnen een wedstrijd en verloren daarna van de finalist.

Dames dubbel: Brenda en Brigitte versloegen en het eerste reekshoofd en knokten zich tot de finale. Hier verloren ze nipt. Sarah en Eva behaalden de halve finale en verloren daar eveneens van de winnaars. Sofie en Famke verloren in de eerste ronde tegen Sarah en Eva.

D
Heren enkel: Yoni verloor de eerste ronde.

Dames enkel: Famke toonde haar groeiend vormpeil aan de buitenwereld. Ze behaalde na 2 mooie overwinningen de finale. Hierin kon ze wel niet winnen.

Gemengd dubbel: Yoni en Eva schreven het tornooi op hun naam na 3 overwinningen. Brigitte en haar partner Kurt Tollenaere wonnen één wedstrijd.

0 reacties: