NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Vier overwinningen op het tornooi van 4Ghent

Een pak Oudegemse deelnemers op het pouletornooi van 4Ghent. Dat resulteerde dan weer in maar liefst 4 overwinningen.

In het heren dubbel B1 onttroonden Glenn en Michaël Gert en Cedric. Na drie overwinningen in de poulewedstrijden stootten ze door naar de halve finale. De halve finale konden ze winnen in drie sets. Ook in de finale namen Glenn en Michaël in drie sets afstand van hun tegenstander. Voor Michaël was dit meteen zijn eerste tornooizege in een B1 tornooi. Voor Glenn de 3e van dit seizoen.

In het gemengd dubbel B1 liepen Lens en Nele maar nipt de finale mis. In de halve finale gaven ze verschillende matchpunten uit handen. In hun poule hadden Nele en Lens alle matchen al gewonnen. Gert en Natasja en Glenn en Aurelie liep maar nipt de halve finales mis.

In het B2 kwam de meest opvallende prestatie van Petra. Samen met Saskia Vereecke kon ze het dames dubbel op haar naam schrijven. Een straffe prestatie van iemand die nog maar pas haar nieuwe lidkaart in de bus kreeg.

In het dames dubbel C1 stootte Katrien net als vorige week door naar de finale. Zelfs een blessure aan de bil hield haar niet tegen om deze te winnen na een slopende veldslag. En Katrien ging door, na poulewinst in het gemengd dubbel C1 mocht ze ook nog aantreden in de halve finale van deze discipline. Na winst in de eerste set was echter de pijp uit bij Katrien. Ze mag terugkijken op een sterk tornooiweekend.

In het gemengd dubbel C2 ging Sarah met de prijzen lopen, samen met Tom De Witte kon ze het tornooi op haar naam schrijven.

0 reacties: