NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Inschrijven voor tornooien

Vanaf heden kan je in de linker kolom van deze website een lijst vinden met de tornooien waar vermoedelijk een vrij grote Oudegemse delegatie zal meespelen. Als je op de naam van het tornooi klikt wordt je doorverwezen naar de inschrijf pagina van het tornooi.

Hou er rekening mee dat de sluitingsdatum van de inschrijvingen meestal ongeveer 1 maand voor aanvang van het tornooi ligt (minimum is dit 18 dagen). Sommige grote of populaire tornooien zijn wel voortijdig volzet. Dan denk ik aan Antverpino, Lokerse, Dilbeek, De Nekker, ons eigen tornooi en enkele andere. Hou ook hier rekening mee.

Let er ook op dat je steeds inschrijft met een account en dat je alle gegevens correct invult (je lidnummer bestaat uit 8 karakters beginnend met 50), onze naam van de club is BC Oudegem. Geef telkens de naam van je dubbelpartners in en voeg ook zijn of haar lidnummer toe.

Momenteel kan je al inschrijven voor de tornooi van Antverpino, Plumula, Zwijndrecht en Tielt. Zeker niet wachten om in te schrijven voor het eerste tornooi van het nieuwe seizoen in Antverpino.

0 reacties: