NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Ellen en Eva redden de eer voor Oudegem 3D

15u22: het tornooi van Zwijndrecht is over and out voor ons (Brenda en Petra). Positieve kant: als we een spurtje inzetten, kunnen we de start van onze damescompetitie in Mariakerke meemaken. Een belletje naar ploegkapitein Isabel en we worden verwacht.

Laaiend enthousiast arriveren we, maar het is al direct even slikken als we de tegenstand zien. 4Ghent heeft wel een heel goeie 2e damesploeg! Dat zal vechten worden. Ellen en ik bijten de spits af tegen Sarah en Annelien. De 1e set is verloren voor we het weten. Set 2 dan maar! Helaas zorgen net iets te veel foutjes voor een nipt verlies.

Ondertussen zijn ook Isabel en Marlies gestart aan de 2e dubbel tegen Debbie en An. Isabel en Marlies speelden nog niet veel samen en de sterke tegenstand deed hen vrezen voor het ergste, maar toch halen ze set 1 binnen met 21-18. In set 2 draait het iets moeizamer en de dropjes van Malies lijken maar niet over de netrand te willen gaan. Gevolg: 21-16 en 3e set. Daarin zien we een aantal mooie rally’s, maar uiteindelijk moeten onze dames zich toch gewonnen geven.
In de 3e dubbel treden Eva en Brenda aan tegen Liesbeth en Karen. De 1e set worden ze een beetje overdonderd door de power van de tegenstand, verlies met 21-13. 2e set wordt er slimmer gespeeld: mooie rally’s met goed geplaatste pluimen van zowel Eva als Brenda. Toch mag het niet zijn: een nipt verlies met 21-19.
Hierna nemen Ellen en Eva het op tegen Liesbeth en An in dubbel 4. Solide en rustig spel van onze dames en set 1 is snel binnen. Dat geeft vertrouwen! De 2e set is de concentratie even weg en de de 4Ghent’ers zien hun kans. Een 3e set dan maar. Hierin herpakken Ellen en Eva zich, met winst als resultaat.

3-1 na de dubbels. Dat is even slikken, want er staan nog enkele stevige enkels op ons te wachten. Ik treed als 1e aan tegen Sarah. Vastbesloten om mijn goede prestatie van vorige week tijdens de enkel verder te zetten begin ik eraan. Voldoende aanval en motivatie zorgen voor winst in de 1e set. Maar zoals gewoonlijk draait het bij mij dan in de 2e set allemaal iets minder en sleept Sarah op die manier een 3e set uit de wacht. Hierin ben ik direct op achtervolgen aangewezen. Slordige afwerking en weinig loopvermogen zorgen ervoor dat ik niet meer kan inhalen: winst voor Sarah met 21-16.
Isabel slikt even als ze ziet tegen wie zij het mag opnemen in de 2e enkel: Debbie. Isabel speelt echter een heel goede 1e set: enkele scherpe dropjes maken het Debbie heel moeilijk en Isabel lijkt op weg om te stunten. Maar Debbie geeft niet op en haalt enkele keren haar harde smash boven, met een nipt verlies voor Isabel als gevolg. In set 2 draait het allemaal wat minder bij Isabel en Debbie komt op dreef. Opnieuw verlies…

De 3e enkel belooft wat te worden: Brenda tegen Karen. Twee speelsters met veel power! We zien lange rally’s en Brenda en Karen zijn echt aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk trekt Karen de set naar zich toe. Set 2 dan maar! Jammer genoeg zoekt Brenda hierbij net iets te veel te tramlijnen op en heeft Karen dit steeds gezien. Resultaat: 21-13 verlies.
Marlies kan nog voor een 2e puntje zorgen als ze haar 4e enkel wint tegen Annelien. De 1e set is het nog even zoeken en Marlies verliest met 14. Na enkele tips van Benny gaat het in de 2e set beter, maar uiteindelijk trekt Annelien toch de set naar zicht toe met 21-19.

Resultaat: verlies met 7-1. Dank aan Ellen en (invalster) Eva om de eer te redden!
En om te eindigen met de woorden van de ploegkapitein: we hebben gevochten voor wat we waard waren!

0 reacties: