NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

BC Oudegem blijft in de winning mood

Afgelopen weekend organiseerden onze buren van Drive hun jaarlijks tornooi. Door hun inventieve verdeling van hun prijzengeld behoren ze tot één van de grootste tornooien van het jaar. Vanaf dit jaar behoort het tornooi ook tot het BBA-Circuit en begonnen ze noodgedwongen ook met de wedstrijden op vrijdag. Hierdoor lijkt hun tornooi wel heel hard op onze eigen Ros Beiaard Badminton Cup.

Ja, reeds enkele jaren organiseert Drive ook zijn eigen players party. Eentje die dit jaar door ging in the Porter's House aan de Grote Markt in Dendermonde. En laat ons maar meteen met de deur in huis vallen. De eerste overwinningen voor onze club werden duidelijk behaald op die player's party. We zetten de fuif als eersten de fuif in gang en sloten de boel enkele uren later ook vakkundig af. Het leek bij wijlen alsof Drive de fuif speciaal georganiseerd had voor onze club en al zijn aanhangsels. Waarvoor dank, hulde enzovoort.

Nu back 2 the core businnes. Het tornooi zelf. Ik ga hier geen uitgebreid relaas doen van alle prestaties wegens niet altijd aanwezig, teveel deelnemers, te grote tornooi, te veel matchen die uit elkaar lagen. Daarom krijg je enkel een overzicht van de meest belangrijke prestaties. En dat waren er wederom heel wat.

In gemengd dubbel D ging Famke met de winst aan de haal. Geen geldig tornooi jammer genoeg, anders had ze een nieuwe lidkaart in de bus gekregen. In het gemengd dubbel C2 stond Femke op het hoogste schavotje. Deze plek deelde ze met Tom De Witte van Pluimplukkers. In het dames dubbel C1 bereikte Katrien samen met Febe Basslé de finale. Jammer genoeg moesten ze het onderspit delven. In het heren dubbel B2 kregen we een Oudegem's onderonsje. Peter en Iwan versloegen Bjorn met gelegenheidspartner, Bert Melkebeke. Verder nog veel andere mooie en minder mooie prestaties.

0 reacties: