NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G rukt op naar de 2e plaats

Lokerse 2G lijkt de grootste concurrent te gaan worden van Oudegem 1G in de strijd om de 2e plaats in 3e liga. Voor aanvang van de wedstrijd stond Lokerse nog een puntje voor op Oudegem, dit met een wedstrijd meer gespeeld.

Voor de 4e maal op rij stond het na de dubbelwedstrijden 1-1. Onze dames, Aurelie en Natasja, vochten voor wat ze waard zijn maar moesten opnieuw het onderspit delven in drie sets. Gert en Glenn waren amper bekomen van een 'men's night out' maar wonnen toch zonder veel problemen van Chris en Dries.

Glenn en Bart wonnen daarna beiden hun enkelspel. Glenn deed dat in twee sets tegen Dries. Bart wisselde zeer sterke met zwakke momenten af maar de eerste waren net in de meerderheid waardoor hij in twee sets Chris kon verslaan.

Aurelie kruiste de degens met Isabelle. Die kon gelijke tred houden tot diep in de eerste set. Toen de kniepijn van Aurelie minder werd kon ze toch vrij vlot het laken naar haar toetrekken. Nele mocht deze keer strijden tegen Caroline. Maar tegen het krachtige spel van de goede Lokerse speelster was Nele niet opgewassen.

In de mixen zorgden Nele en Bart voor de overwinning. Ze begonnen nochtans een pak later dan Gert en Natasja aan hun wedstrijd. Maar met een indrukwekkende 21-6 en 21-16 veegden ze de vloer aan met Chris en Kristel, toch één van de betere gemengd duo's uit onze reeks. Gert en Natasja besloten langer op het veld te staan, al was het niet van hart. Uiteindelijk wonnen ze toch de spannende driesetter.

Met 6-2 wonnen we al bij al vrij vlot van Lokerse. Volgende week sluiten we de heenronde af op het veld van de Mintons. Daar trachten we 10 op 12 te halen. Zwijndrecht is te sterk in onze reeks, maar daaronder is de 2e plaats ons doel.

0 reacties: