NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Sterke collectieve prestatie van Oudegem 1G

Oudegem 1G ging in zijn 2e thuismatch van het seizoen op zoek naar zijn 3e overwinning op rij. De bezoekers uit Latem zouden daar wel een stokje willen voor steken. Wij waren andermaal voltallig en ook Latem trad aan met zijn basis viertal.

Aurelie en Natasja doen het voortreffelijk in het dubbelspel en mochten opnieuw op zoek gaan naar hun eerste overwinning. De eerste set wonnen ze vlot van de dames uit Latem. Daarna namen de ervaren bezoekers het heft in handen en lieten ze Natasja en Aurelie geen kans meer. Verlies in drie sets maar geloof me, die eerste overwinning komt eraan. Glenn en Gert kenden in hun dubbel niet zoveel moeite met Oliver en Wim.

In de enkels gingen we voor minstens 3 op 4. Bart mocht de eerste overwinning binnen halen. Hij versloeg Wim in twee sets. Een vlotte overwinning is niet aan Bart besteed daarom stond hij in set 2 toch maar verlengingen toe. Glenn maakte daarna kip kap van Oliver. Aurelie begon als laatste te enkelen maar was toch een tijdje voor Nele klaar. Aurelie begint meer en meer haar draai te vinden als B1 en dat mocht haar tegenstandster, Stephanie, ondervinden. Aurelie won gemakkelijk in twee sets. Nele was ondertussen een derde set aan het spelen tegen Fran. Met een schitterende wedstrijdmentaliteit, zacht gekreun en snelle benen boog Nele een 20-17 achterstand in de derde set nog om in 22-20 winst. Een mooiere manier om de winst binnen te halen konden we niet bedenken.

In de mixen probeerden we de score nog wat aan te dikken. Dat liep niet van een leien dakje. Bart en Nele hadden nog wat last van decompressie tegen Wim en Stephanie. Na verlies in de eerste set trokken ze hun niveau opnieuw omhoog om toch nog vlot te winnen in 3 sets. Natasja en Gert hadden het dan weer niet onder de markt tegen Oliver en Fran. De tegenstander speelde goed en won de eerste set. Met wat geluk werd er toch een derde set uit de brand gesleept. Met de finishlijn in zicht konden Natasja en Gert, Oliver en Fran toch net achter hun houden.

Met deze mooie 7-1 overwinning rukken we op naar de derde plaats in de stand, met een match minder gespeeld. Volgende week nemen we het op tegen Lokerse, de nummer 2.