NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Loting en planning 15e Badminton Evenement online

De loting en planning van het 15e badminton evenement staat online. Je kan deze hier raadplegen. 143 spelers zullen in totaal 169 wedstrijden beslechten. De eerste wedstrijd start stipt om 9u00, de laatste wedstrijd hopen we exact 12u later, om 21u af te roepen. Om een vlot verloop te garanderen vragen wij om een half uurtje voor aanvang van je eerste wedstrijd aanwezig te zijn en de opwarmtijd tot een redelijke termijn te beperken.

Tussen de wedstrijden kan je genieten van een hapje en een drankje in de cafetaria die wij speciaal voor jullie openhouden. Bij onze lunch bar kan je terecht voor heerlijke broodjes, 2 soorten soep, lekkere taart, cake of croque's.

Na afloop van het tornooi wordt de cafetaria omgetoverd tot een ware danstempel waarin we een stevig feestje gaan bouwen. We starten de party om 22u en om 23u zullen Lady Bambylicious en Vanessa Dupond de tent pas echt op stelten zetten met een spetterende show. DJ Cresto zorgt voor de nodige beats, hardste gitaarrifs en plakkerige slows.

Tot volgende week!

0 reacties: