NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Winst voor Oudegem 3D

Voor de 2e zondag op rij moest Oudegem 3D thuis aantreden, dit keer tegen Beveren 1D. Door de afwezigheid van Ellen, Femke en Marlies moesten we beroep doen op invalster Eva. Nadat de heren van Oudegem 5H zo vriendelijk waren ondersteuning te bieden bij het opzetten van de terreinen en onze kapitein eventjes de zaal opveegde, konden we van start gaan.

Isabel en ikzelf speelden de 1e dubbel. We namen een goede start en ook de netrand werkte volledig in ons voordeel: set 1 was snel binnen. In de 2e set begon het een beetje te sputteren en de netrand besloot nu partij te trekken voor de tegenstand. Een 3e set zagen we echter absoluut niet zitten en mits een extra inspanning wonnen we ook de 2e set.
Ondertussen zaten Eva en Brenda al te supporteren. Zij hadden hun 4e dubbel vlotjes gewonnen.
Dubbel 2 werd gespeeld door Brenda en Isabel; het was hun debuut samen. Maar op het terrein was daar niet zoveel van te merken. Een goede communicatie aan onze kant, wat leidde tot veel gevloek bij de tegenstand en beide sets werden binnengehaald met 21-17.
Eva en ik waren ondertussen vol enthousiasme gestart aan dubbel 3. Altijd fijn samen spelen met een linksepoot, zeker als de tegenstand maar in die forehand blijft slaan! De winst was dan ook snel een feit: 21-13 en 21-14.

4-0 na de dubbels en de stress nam iets af. Er zou toch wel iemand zijn enkel winnen?

Ik nam een vliegende start in mijn enkel en won de 1e set met 21-6. Begin set 2 leek ik even in slaap gewiegd en kwam snel op achterstand. Dankzij de aanmoedigingen van op de bank herpakte ik me echter en haalde ook set 2 binnen.
Naast me had Isabel het iets moeilijker in haar 1e set. Maar ze deed wat ze moest doen en haalde set 1 binnen met 21-19. Iets zelfzekerder door deze winst, liep het in set 2 allemaal iets vlotter en haalde ze ook deze binnen.
Brenda nam de 3e enkel voor haar rekening. Ze startte zeer sterk en liet de tegenstand lopen door goed de lijnen op te zoeken. Maar dan nam het 'ik hou zo van de tramlijnen'-gevoel het over en gingen steeds meer shuttles buiten. Toch haalde Brenda de 1e set nog binnen met 21-17. Set 2 begon opnieuw met veel shuttles die net buiten strandden. Maar zoals Isabel het langs de zijlijn zei: 'straks steekt Brenda wel een tandje bij'. Dat gebeurde ook en set 2 werd eveneens binnengehaald met 21-17.
Tijd voor Eva om te enkelen! In set 1 wou de opslag alweer niet mee en vloog alles buiten, met verlies als resultaat. Eva was echter niet van plan om de tegenstand een puntje te gunnen. Ze herpakte zich in set 2 en 3 en haalde de winst en zo ook de 8-0 binnen.

Een zeer tevreden damesploeg trok richting kantine voor een welverdiende fristi!

0 reacties: