NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Latem 2H - Oudegem 3H


Na onze sterke prestatie tegen Buggenhout, zat de moraal goed. We zaten eindelijk terug op het juiste spoor en waren op de goede weg. Tijd om Latem aan te pakken, ook ni van de minste. Maar ook al ben je op de goede weg … in Latem vind je de sporthal niet zonder enige moeite.

De tegenpartij probeert de tegenstanders te misleiden door te zeggen dat de sporthal gelegen is in de oude heirweg. Maar als er nu één straat is die niet in St-Martens latem te vinden is, dan is het wel de oude heirweg. Gelukkig is onze ploegkapitein niet van de domste. En hij vond als eerste de weg naar de sporthal. Ook Bjorn / Jan sijpelden binnen, terwijl onze 2 jonge veulens in de wei stonden van Nazareth. Verstand komt met de jaren jongens … 

De dubbels waren nooit een dubbeltje op zijn kant. Hier en daar waren er enkele kansen op setwinst (Tom/Bjorn – Kevin/Bjorn) maar toen deze de mist in gingen, doofde het heilige vuur snel in de 2set. Alle matchen gingen dus vlot in 2 sets naar de thuisploeg. 4-0 achter. Het ging moeilijk worden… Roel had na de dubbels zijn draai gevonden en versloeg , een beetje tegen de verwachtignen, heel vlot Grunert. Siesapova  volgende het goede voorbeeld van de kapitein door vlot Thienpont van kastje naar muur te spelen. Tom daarentegen, de sukkelaar is nog volop in de examens, kreeg Daan van Heesvelde voor de kiezen. Tegen deze sterke speler beet Tom in het zand en verloor met 2x 21/13. Weg gelijkspel. Jan bakte er weinig van (aan zijn gekanker te horen) maar won in zijn race nog in 3 sets. Zo komt ook voor hem stilaan de B1 terug in zicht.

Niet getreurd mannen zondag Smashen we Drive van het terrein! 

0 reacties: