NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2H - Opwijk 1H


Na het jaarlijkse feestje van Oudegem dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd in God het Vaderland, stond de match tussen Oudgem & Opwijk op het programma. Opwijk is een ploeg met een aantal anciens; waaronder Kris Vrijders. Ze hebben een stevige reputatie als dubbelteam en dat deed bij Cé toch al voor de match enige paniek- of koortsaanvallen te veroozaken. Mogelijks kon het ook wel den drank zijn die den duvel was. Of was het Elke en haar Angina. Exit cé dus en geen brulaap te bespeuren op het terrein. Oudegem stuurde dan maar de 4 sterkhouders in de arena: Bart; Nils, Les & Sies die ook Maria had meegebracht.

De dubbels gingen gelijk op: waar Lens & Sies vlot de bovenhand namen (is hier een nieuwe mix tandem in de maak?)
ging het Nils & Bart minder goed af tegen Vrijders (2x). In de eerste 2 sets gingen de kansen op en neer, in de 3de en beslissende brak de veer. 1-1 dus. Daarna werd het keizerskoppel van weleer (Nils & Sies) in de arena gestuurd . Hun spel is solide en beiden waren wel een maatje te groot voor de tegenstand. Die moesten 2-0 setverlies slikken.
Helaas ging het Bart & Lens minder goed voor de wind en ze verloren dan ook gezwind. 2-2 dus .

Lens had de ondankbare taak om tegen Kris Vrijders te spelen. Lens vocht voor wat hij waard was, maar kwam vooral in de 2de set toch tekort. Ondertussen had Nils wel vlot de match tegen Jonas op zijn palmares geschreven. 3-3 dus.
Maria mocht dan aantreden tegen Koen Meskens. Of was het Meiskens want wat kon ze  zagen :-). Het licht was te fel de shuttle te traag ofde racket niet goed bespannen; de tegenstand had e véél geluk ,of haalde net tevéél pluimen terug. Feit was dat er toch nog een brulaap in de zaal was. Maria besloot dat de korte pijn de beste was: vlotte 2 set winst.

Ons lot lag dus in de handen van Bart , die aanvankelijk ook het best uit de startblokken schoot , maar daarna vond de andere Vrijders (Johan) zijn draai, haalde alle ballen terug zoals Maria dat doet (met plak, vlieg en stunt werk) en zo kwam er een 3de set waar Bart op zoek was naar zijn 2de adem maar die uiteindelijk niet meer vond.  

Oudegem - Opwijk : 4-4 gelijk:
Dat rijmt ...

Maria

0 reacties: