NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Malmedy 2012, of hoe total loss-zuipen een stapje verder is gebracht


Afgelopen weekend was het weer van dattum… Het tornooi van Malmedy diende zich aan, deze maal onder een minder gunstig gesternte, er werd regen voorspeld, en veel. Ondergetekende had een dagje verlof genomen om rustig de spits voor te zijn, een kapotte verwarmingsketel sloeg dat strak plan aan spaanders. Er zouden nog meer strakke plannen aan spaanders geslagen worden, maar daarover straks meer…

Uiteindelijk kwam iedereen toch vrij goed aan, met de nodige file weliswaar, op de vrij droge Malmedy-weide. We waren meteen met een grote bende, het was enkel wachten op Glenn en Eva die eerst naar een trouwfeest moesten. Kevin zou pas zaterdagnamiddag aankomen.

Rond 21u konden we beginnen aan het eten, na stevig te hebben geaperitiefd. De aperitief bestond uit gin, gin, gin, vanillejenever, vanillejenever, vanillejenever, witte wijn en bier, bier en bier. Het eten bestond uit vlees, vlees, vlees, vlees en vlees, met een ietsiemienie beetje groenten en pasta. Een geluk dat onze prioriteiten goed zaten. Zoals het een goede carnivoor betaamt aten we alles properkes op, en besloten daarna onze beentjes te strekken op de fuif. Eerst werd aangekondigd dat er geëindigd zou worden om 1u (booooooooeeeeeeeh), uiteindelijk werd het 3u (iets minder booooooeeeeeeh). Bij ondergetekende ging het licht rond dat tijdstip stevig uit (die groentjes zijn toch niet voor herhaling vatbaar eigenlijk, zat dat men daar van wordt). Ik besloot dus mijn tent in te kruipen en daar te liggen ruften. Hoe de rest het er vanaf bracht, dat weet ik dus niet meer. Tom D. uit Z verloor wel blijkbaar nog zijn fototoestel, maar dat zou niet het enige zijn dat hij dat weekend zou verliezen… Nog een aantal opmerkelijke beelden van die 1ste avond: Katrien zag er toch wel vrij hups uit, Glenn had een hemdje aan, Gert dronk geen sterke drank, en de rest was gralijk zat.

Zaterdagochtend dan… De zon scheen vrolijk, de tenten binnenin waren ondoenbaar warm, iedereen was er dus praktisch uit tegen 9u. Er werd een beetje gespeeld, niet veel, men kent dat, het is Malmedy. (Toch zouden er een aantal een mooie prestatie neerzetten. Sarah en Sofie wonnen de dames dubbel C2, en Tim en Brenda wonnen de gemengd dubbel C1. Proficiat!)

Ook ikzelf moest spelen, maar al snel bleek dat het in de sporthal ongeveer 55 graden was, en het zuurstofpercentage bedroeg ongeveer 0%. Geen wonder dus dat de meesten besloten dat het na 1 of 2 matchen wel genoeg geweest was. Bij betere omstandigheden had iedereen uiteraard alles gewonnen.

Er werd al vrij snel geaperitiefd, vooral onder het commando van Iwan, die duidelijk besloten had het tempo op te drijven voor hij zich ging douchen, en de rest met hem. Een geluk dat we toch wat meer bakken bier hadden besteld dan eerst voorzien.
Er werd gedoucht, er werd gegeten, er werd gesupporterd voor Petra die de allerlaatste match van de dag moest spelen, na een vertraging van meer dan een uur. En er werd nog gegeten. Er werd even geschuild voor de regen (de allereerste keer van het weekend dat het regende, het was hevig, het duurde een uurtje, maar daarna was het weer gedaan).

We besloten nog eens allemaal naar de fuiftent te gaan, die stond al goed vol. Maar sinds DJ Cresto niet meer draait, is het toch niet meer hetzelfde. En toen kwam het moment van éne jongeling uit Zottegem, de genaamde Tom D. We hoeven hier niet veel woorden aan vuil te maken (hij bevuilde uiteindelijk al de tent, mwoehahahaha). Het enige dat we zeggen is dat hij een strak plan had (iets met ad fundums, veel na elkaar, en meisjes), dat dat plan niet echt uitdraaide zoals hij had gehoopt, en dat de rest een geweldig hilarische tijd had door dat gade te slaan en af en toe een handje bij te steken… Uiteindelijk werd het hem allemaal te veel (hij probeerde zich nog te focussen, zoals een echte sporter betaamt door zichzelf keihard in het gezicht te meppen), maar het hielp niet meer. Gelukkig zijn we goeie vrienden (allé, toch nadat we keihard hadden gelachen), en hielpen hem in zijn tent…
En de rest deed rustig voort. Tot half 5, daarna zetten een aantal jongelingen een filosofisch babbeltje op aan de partytent…
Opmerkelijke beelden van zaterdagnacht: enkel Tom D. uit Z., om nooit te vergeten. We zijn er hem dankbaar voor.

Zondagochtend dan… Opmerkelijk weinig katers te bespeuren (toch als men zag welke flessenlijken er werden achtergelaten), behalve bij Tom D. uit Z. dan, maar ook deze kater ging snel lopen. Er werd nog een beetje gespeeld, en er werd gewonnen (zie hierboven). Er werd opgeruimd tussen de korte buitjes door (eigenlijk mogen we niet klagen over dat weer), en er werd huiswaarts gereden.

Conclusie: een aantal uitmuntende prestaties (Sarah, Sofie, Tim en Brenda), veel plezier gemaakt, veel gelachen, veel gedronken en onvergetelijke momenten beleefd. Malmedy 2012 was een geweldige editie.

Winnaar van het weekend, met stip op nummer 1: Hij kwam als groentje aan, het was zijn 1ste Malmedy, maar de manier waarop hij zich vol overgave (pun intended) de geschiedenis in dronk (vooral zaterdagnacht dan), kan alleen maar onze appreciatie en ons respect wegdragen… Tom D. uit Z.!

Dan rest me enkel nog iedereen te bedanken die met ons mee was, te veel om op te noemen! Bedankt voor het fijne feestje. Ik hoop dat jullie er even veel van hebben genoten als ik. En op naar Malmedy 2013. Afspraak op de weide!?

Aaghem! Representz!

Cedric

0 reacties: