NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3D moet genoegen nemen met gelijkspel

Zondagavond nam Oudegem 3D het op tegen Wetteren 1D. Sommigen van ons kenden deze dames reeds van vorig seizoen en wisten dat we hen niet mochten onderschatten.

Er werd gestart met dubbel 1 en 4. Hierin mochten Sarah en ik het opnemen tegen Sabine en Nancy, een geroutineerd duo. Maar Sarah en ik bewezen dat ook wij nog steeds op elkaar ingespeeld zijn: de 1e set verliep zeer gelijk opgaand, maar werd uiteindelijk door ons in de wacht gesleept. In set 2 kwamen we direct op achterstand, maar dankzij enkele goeie services van Sarah werd de kloof snel gedicht en konden we ook set 2 naar ons toe trekken.

Op het terrein naast ons was het ondertussen reeds afgelopen voor Eva en Isabel. Ze vonden geen antwoord op de krachtige slagen van Carolien, aangevuld door scherpe drops van Barbara en verloren in 2 korte sets.

Vervolgens namen Brenda en Isabel het op tegen Sabine en Barbara, terwijl Eva startte met haar enkel tegen Carolien. Brenda en Isabel namen een goede start en wonnen de 1e set vlot met 21-13. In set 2 leken Sabine en Barbara helemaal geen antwoord meer te vinden: 21-9.

Bij Eva ging het ondertussen minder vlot. Carolien speelde zeer sterk en de opslag van Eva liet haar in de steek. Verlies in 2 sets.

Ikzelf nam het op tegen Sabine in de 1e enkel. Bij onze vorige ontmoetingen speelden we steeds spannende 3setters, maar zondag ging het net iets minder (bij mij althans). De 1e set werd verloren met 16 en ook in set 2 kon ik me niet herpakken: 16-21.

In de laatste dubbel namen Brenda en Sarah het op tegen Nancy en Carolien. De druk om deze te winnen was vrij groot, aangezien er ondertussen reeds 2 enkels verloren werden. De 1e set werden onze dames overdonderd door de power van Carolien. Bij 11 in set 2 kwam de motor gelukkig wel op gang en bogen ze een achterstand om naar winst. De 3e set moest de beslissing brengen. Hierin zagen we lange rally’s en Brenda en Sarah vochten voor elk punt, maar de netrand was Wetteren net iets gunstiger gezind. Een pijnlijk verlies!

Vervolgens nam Brenda het op tegen Nancy en Isabel speelde tegen Barbara. Brenda bewees dat ze helemaal klaar is voor die B2 en won eenvoudig van Nancy. Isabel had het moeilijker met Barbara. De 3e set moest de beslissing brengen. Er vielen enkel twijfelachtige punten, maar Isabel hield het hoofd koel en won uiteindelijk ook de 3e set.

4-4, het was niet de uitslag waarop we gehoopt hadden. In de strijd voor de titel doen we geen goede zaak. Volgende match (op 13/11/12) tegen favoriet Eikenlo zal beslissend zijn!

0 reacties: