NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G even alleen 2e

Competitie op de dag na het Badminton Evenement. Wie had dat weer uitgevonden? Ondergetekende, en ploegkapitein van Oudegem 1G had er echt geen zin in. Een dutje drie uur voor aanvang van de wedstrijd deed wonderen om de kater en vermoeidheid door te spoelen. Wakker worden was lastig maar het badmintonnen ging beter dan verwacht.

Dat laatste is misschien een uitspraak die niet iedereen zal beamen. Onze dames kenden namelijk geen gemakkelijke avond tegen Lokerse 2G, de rode lantaarn in onze reeks. Acht wedstrijden op zaterdag hadden zo zijn gevolg voor de gezondheid van de elleboog en arm van Natasja. Samen met Aurelie werd de dubbel nog nooit zo zwaar verloren. De sterke tegenstand van Lokeren was zeker een excuus maar we hopen toch op een revenge in de volgende dubbel van onze dames. Nele mocht dan nog enkelen tegen Joke D'hondt. Zoals altijd vocht Nele voor wat ze waard was maar Joke was gewoon een pak te sterk. Ook Aurelie kende geen gemakkelijke avond en gaf de eerste set prijs tegen Isabelle. Aurelie heeft ondertussen leren terug vechten en dat bewees ze in de tweede en derde set. 

Het heren dubbel hadden we ondertussen vrij vlot gewonnen. Bart en Glenn speelden één van hun betere dubbel samen. Glenn nam in zijn enkel vlot de maat van Dries. Als Glenn op het gaspedaal duwde kon Dries niet meer volgen. Gert won dan weer verrassend vlot tegen Buzze. Gert speelde zijn beste enkel van het seizoen en pakte het tactisch goed aan. Na twee sets mocht Davy afdruipen.

In de gemengde partijen stelden we de zege veilig. Bart en Nele hielden het spannend in set één tegen Buzze en Kristel. In de tweede set zagen we voor het eerst dit seizoen de volledige capaciteiten van ons grootste mix talent, Bart. Gert en Natasja brachten de score op 6-2 met een overwinning in drie sets tegen Dries en Isabelle, maar mooi was het niet echt. 

Door het verlies van Eikenlo tegen Pluimplukkers komen we nu even alleen op de tweede plek in het klassement te staan. Donderdag nemen we het op tegen en in Eikenlo in een strijd om de tweede plek. Lebad blijft ondertussen vlot winnen waardoor de titel wel zeer moeilijk haalbaar wordt. Gentse en Lokerse moeten dringend en masse punten pakken willen ze hun verblijf in derde liga verlengen. 

0 reacties: