NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1G eindigt derde in 3e liga B

De laatste wedstrijd van Oudegem 1G dit seizoen was er eentje voor de statistieken. Zwijndrecht kon mits een overwinning nog over ons springen naar de derde plek, mits een 7-1 winst konden wij nog over Eikenlo naar de 2e plek springen. Zo ver kwam het allemaal niet. Oudegem en Zwijndrecht maakten er een billijke remise van.

In de dubbels verloren de dames Petra en Natasja nipt van Eva en Lisa. Petra verving Aurelie die gekwetst moest toe kijken. Bij de heren had Bart een set nodig om de alcohol uit zijn lichaam te spelen, daarna stoomden hij en Glenn door naar winst tegen de Fonne en Glenn.

In enkels kreeg Petra Elicha, die haar zus verving, voorgeschoteld. Dat was niet bepaald een cadeau. Nele deed wat we van haar gewend zijn en vocht voor elke pluim. En ze deed dat met succes. Lisa was haar slachtoffer. Bart nam revanche voor zijn zware nederlaag tegen Koen uit de heenronde en won deze keer in twee sets. Gert speelde nog een set goed tegen Glenn maar daarna was het vlammetje gedoofd en speelde Glenn gewoon beter. 

In de mixen leek iedereen te snakken naar een snel cafetaria bezoek. Glenn en Nele wonnen gemakkelijk van Koen en Eva. Natasja en Gert kregen niets klaar gespeeld tegen Yves en Elicha.

0 reacties: