NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Round-up competitie (Gemengd)

Voor Oudegem 1G dat aantrad in 3e liga B zit het seizoen er al op. Het behaalde een niet onaardige derde plaats. In een reeks waarbij veel ploegen aan elkaar gewaagd waren werden er veel spannende ontmoetingen uitgevochten. Toch werden er net iets teveel punten te grabbel gegooid om echt aanspraak te kunnen maken op de titel of zelfs de tweede plek.

Momenteel lijkt het er op dat Oudegem 2G de eerste ploeg volgend seizoen zal vervoegen in derde liga. Na de heenronde staat het aan de leiding met 2 punten voor op de Mintons. Deze ploeg lijkt de belangrijkste titelkandidaat te gaan worden. De overige teams laten onderling teveel punten liggen. 

In 2e provinciale doet Oudegem 3G het zeer goed. Met 8 punten uit 6 wedstrijden bekleedt het samen met Lokerse 4G de tweede plek. Latem 2G dat zonder puntenverlies op kop staat lijkt zonder problemen op de titel te gaan af stevenen maar misschien kan onze 3e ploeg toch zorgen voor een stunt. Nog in 2e provinciale, maar dan in de B reeks, staat Oudegem 4G op de 6e plek. Het degradatiespook loert om de hoek maar Oudegem 4G heeft in deze strijd toch de beste papieren.

In 3e provinciale B staat Oudegem 5G momenteel op de vierde plek. Oudegem 6G krijgt het in 3e provinciale C lastig. Zij staan samen met Shuttle Stars 1G laatste. Oudegem 7G tenslotte werpt zich in 4e provinciale A op tot de perfecte middenmoter. 

0 reacties: