NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Round-up competitie (dames)

Dit jaar start onze 1e damesploeg opnieuw in de liga competitie en we kijken nu al uit naar hun resultaten. In een reeks van 6 zou het mogelijk moeten zijn om 2 ploegen achter zich te laten. In 1e provinciale ziet het er niet zo goed uit voor Oudegem 2D. Het kon enkel winnen tegen het laatst geklasseerde Wit-Wit 2D. In de overige wedstrijden werden er geen punten gesprokkeld waardoor de op 2 na laatste al een voorsprong telt van 3 punten. We hopen nog op een remonte van onze dames maar het ticketje richting 2e provinciale ligt al klaar.

En in 2e provinciale zou het volgend jaar wel eens druk kunnen worden. Oudegem 3D ging na de nipt gemiste titel van vorig seizoen opnieuw op zoek naar de eerste plek. Maar dat was buiten Eikenlo gerekend. Een ploeg die opnieuw te sterk is voor deze reeks. Met de titel buiten het bereik liet Oudegem 3D ook tegen anderen nog punten liggen. Hierdoor vertoeven de dames momenteel op de 3e plek maar we gaan er vanuit dat zij er alles aan zullen doen om nog een plaats te stijgen in het klassement.

Onze 4e dames zijn ook ingedeeld in 2e provinciale en doen het verre van onaardig. Zo goed zelfs dat zij, wanneer de PBO beide reeksen uit 2e provinciale splitst in een 2e en 3e provinciale, zij ook in 2e kunnen terecht komen. Oudegem 4D doet perfect wat ze moeten doen. Ze winnen van de zwakker teams, vechten om elk punt tegen gelijkwaardige teams en gaan de boot in tegen sterkere teams. Een mooie vierde plek is momenteel het resultaat en deze geeft recht op een plaats in de play-offs op het einde van het seizoen.

0 reacties: