NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 3H - Lokerse 4H


Zondag de 13de januari, na een volleybal match die weer maar eens uitliep wouden we snel korte metten maken met Lokerse. Een ploeg van veteranen, een vat vol ervaring dus en een niet te onderschatten tegenstander ook al gingen we in de heenronde met 7-1 winnen.

In de dubbels namen Jan/ Maria een valse start, maar toen keerde het geluk en nipt werd de 1e set gewonnen, daarna ging de 2de set helaas verloren het laken naar ons toetrokken. Ondertussen waren Stijn & Davy ook al gewonnen. 2-0 voorsrpong. Daarna namen ook Tom/Maria de maat van de Lokerse tegenstand, ondanks de gebroken snaren, werd voor elk punt gekampt en weer enkele gelukpluimen bezorgden ons op het laatste nippertje de winst. Jan & Stijn konden geen vuist maken en na de dubbels stond het dus 3-1.

De enkels werden terzelfdertijd gestart. Maria nam hierin vlot de maat van Steven Oste. 4-1 en de zege leek binnen handbereik. Tom bakte er echter niets van tegen ervaren rot de vylder en ging dan ook voor de byl. 4-2 maar zowel Jan als Davy hadden de 1e set vlot op zak gestoken. Geen vuiltje aan de lucht maar plots liep het voor geen meter en zowel Jan als Davy moesten een 3de set toestaan. Wat tactische bijsturingen aan het adres van Jan dan maar …. Davy dolde ondertussen met zijn tegenstander , maar bracht gelukkig de bordjes op 5-2. Ook Jan kon zijn match op het laatste moment nog winnend afsluiten zodat er een 6-2 op het bord stond. Het zag er even benauwd uit maar het geluk was aan onze kant en onze vechtlust werd beloond. Game set & match…
Maria

0 reacties: