NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 1H en Zwijndrecht delen de punten

Op de 2e speeldag van 3e liga B stond meteen de topper tussen Zwijndrecht 2H en Oudegem 1H op het programma. Voor deze verplaatsing konden we als altijd rekenen op ons basis viertal. Zwijndrecht moest het doen zonder Koen de Cauwer.

Na de dubbels stonden de bordjes in evenwicht. Ergens hadden we daar op meer gehoopt. Glenn en Michaël wonnen vlot van Glenn en Rachid. Glenn deed er samen met Bart nog een overwinning bij. Zij wonnen gecontroleerd van Tom en Glenn. De eerste dubbel die was ondertussen verloren gegaan. Bart en Gert verloren een bloedstollende eerste set tegen Tom en de Fonne. In de tweede set presteerden ze iets te wisselvallig om aanspraak op winst te kunnen maken. Maar het verlies dat het hardst pikte was dat van Gert en Michaël tegen Rachid en de Fonne. Op geen enkel moment vonden ze hun snelheid en agressiviteit van de wedstrijd tegen Herne. Het werd uiteindelijk een lange veldslag die gewonnen werd door het goed spelende duo van Zwijndrecht.

In de enkels hoopten we dat Glenn het vuur aan de schenen van Tom kon leggen. Een serieuze verkoudheid hinderde Glenn vooral in de eerste set. In set 2 nam Glenn een voorsprong maar Tom brulde zich als het ware terug in de wedstrijd. De decibelmeter kleurde bloedrood, zelfs tijdens de rally's. Gert was daarna net als in de gemengde competitie niet opgewassen tegen Glenn. Net als toen was het de vermoeidheid en de conditie die doorslag gaf. De 4-4 kwam er op het bord na vrij eenvoudige overwinningen van Bart tegen Rachid en Michaël tegen de Fonne.

Met een 3 op 4 tegen Herne en Zwijndrecht starten we het seizoen verre van slecht. Volgende week mogen we onze ambities tegen Buggenhout waarmaken. Het wordt alleszins een blij weerzien met onze held en voormalig transferdoelwit, Peter Hermans.

0 reacties: