NIEUW
Nu ook jeugd training op woensdag van 19u tot 20u

Oudegem 2H wint nipt van Lokerse 3H

Zondag ll. begon Oudegem 2H met zijn terugronde. Tegenstander van dienst is Lokerse 3H, de ploeg van oa. Bart Famaey, Johan De Mul, Hans Van Den Brande & Dirk De Gucht. Chris Vandecasteele kwam zijn comeback in de competitiewereld inluiden terwijl Tom De Foer deze keer niet meedeed. Wijzelf  moesten ook enkele wijzigingen invoeren en riepen de hulp in van invaller Jan Guns aangezien Bart & Cedric niet aanwezig konden zijn. Na het bericht dat ook Maria met een snotvallingske zat leek de 6-2 overwinning die we haalden in de heenronde ver weg.

Maria & Lens begonnen matig aan hun eerste dubbel tegen Bart en Hans. Veel rechtstreekse fouten en traag spel resulteerden in een vlot verlies in de eerste set. Gelukkig werd in de tweede helft van de tweede set het niveau opgekrikt zodat deze wel door Oudegem kon gewonnen worden. De derde set was terug heel wat beter en zo kon Lens & Sies de wedstrijd winnen. Intussen hadden Nils en Jan al post gevat op de bank: het samenspel klikte van in het begin en zij konden ook snel hun wedstrijd winnen van Chris & Dirk.
Het werd een toffe reünie tussen Lens & Jan in hun wedstrijd tegen Bart en Johan. Het typische aanvallende spel van beide Oudegemmers liet bij momenten geen spaander heel van de tegenstand. Nils en Bjorn hadden het wat moeilijker tegen Chris & Johan en hoewel ze toch de eerste set nog konden binnenrijven was het in set 2 en 3 duidelijk Lokeren die de bovenhand haalde. 3-1 na de dubbels, zeker geen slechte start!

In de enkels was de hoop vooral gevestigd op Nils en Bjorn. Nils liet er geen gras over groeien en nam vlot de maat van Johan. Bjorn speelde helemaal niet slecht, maar zijn verkoudheid begon op te spelen. Gecombineerd met het feit dat het spel van Bart hem totaal niet ligt ging onze Sharapova al strijdend ten onder. Het gelijkspel was dus al binnen, Lens of/en Jan konden voor de twee punten zorgen.
Lens moest het opnemen tegen Hans van wie hij vorig jaar nog een zware pandoering had gekregen. Blijkbaar moet Lens intussen al wat bijgeleerd hebben in het enkelspel, want hij won in twee sets en verzekerde zo de twee punten. Intussen ging het er stevig aan toe tussen Jan & Dirk en hadden ze de sets mooi verdeeld. De derde set ging verder op het scherp van de snee en beide spelers probeerden zo veel mogelijk de lange rally's te vermijden. Na enkele "weeral met die kader!" enerzijds en "had ik benen die 20 jaar jonger waren" anderzijds kwam het tot verlengingen waar het uiteindelijk Dirk was die het hoofd het koelst kon houden.

We wonnen met 5-3, mede dankzij een sterke invalsbeurt van Jan, waarvoor dank
Volgende wedstrijd is op 15/2 waar we de hekkensluiter van 1e provinciale gaan bezoeken, Buggenhout 2H